Attól, hogy néha odakapcsolok az RTL-re vagy a TV2-re, miért leszek egyből agymosott magyarellenes hazaáruló?
Nem tagadom, szoktam nézni a Showder Klubot, a Dr. House-t és a Született feleségeket. Itt meg lehet olvasni a sok NAGY hazafi (~17 éves) kommentjét, hogy a tudatos népbutítás újabb áldozata lettem stb.
Honnan jött ez a hülyeség?
jobbikos vagyok és én is nézek rtl klubbot, de csak a híradót :)
amúgy szerintem azokra értik ezt akik mindent elhisznek amit ott mondanak
onnan jött hogy szerintük ez egy összeesküvés és a
-mónika show, barátokközt és hasonló könnyen emészthető, könnyen eladható tévés műsorok agybutítás célzattal vannak ott.. (nem pedig azért mert könnyebb eladnod azt a népnek hogy két cigány akinek összesen 4 foga van összeverekedik, mint azt hogy a CERN hogyan működik..)
De ez csak egy összeesküvés elmélet.. igazából profitorientált az RTl és a TV2 is, és azt ad le ami nagy nézettséget hoz..
És megnyugtatlak: nem vagy agymosott magyarellenes hazaáruló..
Általában pont azokra igaz az agymosott aki ezeket az összeesküvés elméleteket hangoztatja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!