Milyen (enyhén kifejezve) "butaságokat" művelt eddig az Orbán-kormány vagy maga Orbán, (mert ugye az hírlik, hogy másnak nem nagyon van beleszólása), amióta hatalomra került?
Nem nagyon tudok híreket nézni/hallgatni (bár ugye most már minek...) és úgy érzem, hogy az események pörögnek én meg lemaradok és nem tudok vitába szállni fanatikusan fidesz-es apósomékkal. Fizikai fájdalmat érzek, amikor nagy néha szóba jön a dolog és még mindig istenítik Orbánt és sajnálják szegényt, hogy mit művelnek vele.
Ilyen "apróságokat" írjatok, mint pl. a sajtószab., diplomához nem kell nyelvvizsga, munka törvénykönyve, jegybank kisajátítása(?) stb.
Szeretnék tőlük ilyeneket megkérdezni, hogy ezekhez mit szólnak.
Ne hurrogjatok, előre beismerem, hogy mindig utáltam a politikát, de most kénytelen vagyok belefolyni, és már engem is érdekel, hogy mi lesz itt. És tudom, hogy egyik egyik kutya másik eb, de úgy néz ki mégis van különbség...
A legnagyobb problema Ovival h szabadsagharcot viv mindenkivel.. Pedig mindenki beket akar.
Ha mindenki ot rangatja h allj mar meg egy pillanatra, akkor lehet megiscsak vele van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!