Ha az Eu fanoknak fontos az Eu, akkor a munkanélküliek eltartását is elviseli?
Mivel az Eu szinte csak a terek és intézmények felújítására ad pénzt,miközben a gazdaságunkat teljesen kiszolgáltatjuk neki "amit ki is használ" gyakorlatilag csak is nőhet a munkanélküliség!
Ez nem pusztán ijesztegetés , hanem tapasztalat, amit elmúlt évek statisztikái adatai hitelesítenek.
"Egyébként multi alatt nem csak a
Tesco-t értjük, hanem a gyárakat
is, csak hogy tudd. Gondolom a
számítógéped amin írsz sem
magyar gyártmány.."
Még mindig nem érted? Azokról a termékekről van szó, amiket mi is megtudunk termelni.
"Talán mert azzal a magyar gazdákat támogatod és nem a szlovákokat... Jézus isten."
Hát én inkább költöm azt a plusz pénzt magamra, mint a gazdákra.
Miért nem gyárt olyan tejet, amit el is tud adni, a szlovák miért gyárt olcsóbban? Valami oka csak van. És ha ugyan az a minőség, akkor nem fogok több pénzt kiadni, kell másra nekem az a pénz, amit én kerestem meg.
Akkor nagyon rossz iskolába jársz, buszke93. Bár szerintem amúgy is van még mit tanulnod az életről.
És igen, megvesszük a magyar tejet, amint olcsóbb lesz, mint a szlovák. Saját magamnak nem vagyok ellensége.
"Hát én inkább költöm azt a plusz
pénzt magamra, mint a gazdákra.
Miért nem gyárt olyan tejet, amit
el is tud adni, a szlovák miért
gyárt olcsóbban? Valami oka csak
van. És ha ugyan az a minőség,
akkor nem fogok több pénzt
kiadni, kell másra nekem az a
pénz, amit én kerestem meg."
Fogd már fel, hogy azért tart itt az ország, mert a multikon keresztűl kiáramlik a pénz az országból! Ezért kéne magyar termékeket vásárolni.
"Amíg nincs rá kereslet, persze hogy drágább a magyar tej. Régen amíg nem voltak multik, még olcsóbb volt mint most a szlovák!"
Ha régen volt rá kereslet, mégse adták olcsóbban. A szlovák meg már régebben is olcsóbb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!