Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik hogyan tudja összeegy...

A Jobbik hogyan tudja összeegyeztetni saját idegengyűlöletét a kereszténység "Szeresd felebarátodat! " elviségével?

Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 23:17
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
57%

[link]

Itt van még egy cikk, ami egyértelműen leírja hogy a Jobbiknak semmi köze a kuruc.infotól.

Tudom hogy a link megnyitása helyett, egyből megy majd a lepontozás... Ezért bemásolom nektek a bizonyító erejű szövegrészt:

"Morvai szerint primitív lejárató kampány, hogy a Jobbikkal állandóan összemossák a Kurucinfót, amelyhez szerinte a pártnak semmi köze."

2012. jan. 15. 14:20
 42/56 A kérdező kommentje:
Előbb határolódjon el a Vona.
2012. jan. 15. 14:30
 43/56 Kutyus70 ***** válasza:
63%
Én már nem politizálok régen, mert leszoktam róla. A kérdést meg véletlenül vettem észre. A válaszom meg az, hogy sehogy. És azért nem, mert az idegengyűlöletet és a kereszténységet egyszerűen nem lehet összeférkőztetni.
2012. jan. 16. 00:17
 44/56 anonim ***** válasza:

"Morvai szerint... szerinte semmi köze..."

Ja, szerinte. Ugyan miért is vallaná be, ha lenne? Bizonyos összefonódások, kijelentések és megnyilvánulások azonban egészen más képet festenek:

[link]

2012. jan. 17. 20:15
 45/56 anonim ***** válasza:
45%

"Morvai szerint... szerinte semmi

köze..."

Ja, szerinte. Ugyan miért is

vallaná be, ha lenne? Bizonyos

összefonódások, kijelentések és

megnyilvánulások azonban

egészen más képet festenek:

http://

kurucwanted.blogspot.com/

Ilyen bizonytalan eredetű sz.rokból tájékozódsz? Én is kitalálhatnék, és felrakhatnék bármit a netre... Novák Előd valóban szimpatizál a kurucinfóval, ahogy én is, de ez nem jelenti azt, hogy bizonyítékok nélkül megrágalmazhatod! Ugyanis képzeld el, ezért már felelősségre vonhatnak. Pont itt írják hogy a Kuruc.info gyűlölködő? Amikor ezen a hányadék blogon sincs más, csak gyűlölködés, és alaptalan rágalmazások sora..?

2012. jan. 17. 20:48
 46/56 anonim ***** válasza:
90%

"Ilyen bizonytalan eredetű sz.rokból tájékozódsz?"

Tessék pubikám. Ha te a bombahírnek (Tomcat) hiszel, akkor íme egy cikk, amelynek eredetije éppen Tomcat tollából származik:

[link]

És micsoda véletlen, pont az ellenkezője derül ki ebből is annak, amit nyilas Barbi kisasszony hablatyol az általad belinkelt cikkben... :)

2012. jan. 18. 21:45
 47/56 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem ugyanúgy ahogy a többi szereti a zsidót ._.

Azon kéne eltűnődni h a cigányok h szaporodnak és kvára 20 év múlva fertő lesz ebből az országból.

2012. jan. 29. 17:40
 48/56 anonim ***** válasza:
55%
Sajnos simán össze tudja. A sötét középkor óta bármi belefér a kereszténységbe. Isten nevében gyilkolták végig az előző 1500 évet! Ne ölj... Ez van, borzalom amit a jobbik csinál.
2012. febr. 7. 09:04
 49/56 A kérdező kommentje:
Szerintem a jobbik gonosz és irigy emberek gyülekezete.
2012. febr. 7. 09:13
 50/56 anonim ***** válasza:
46%
Magukat is csak ennyire tudják szeretni... Van ilyen!
2012. febr. 7. 12:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!