A Jobbik hogyan tudja összeegyeztetni saját idegengyűlöletét a kereszténység "Szeresd felebarátodat! " elviségével?
Itt van még egy cikk, ami egyértelműen leírja hogy a Jobbiknak semmi köze a kuruc.infotól.
Tudom hogy a link megnyitása helyett, egyből megy majd a lepontozás... Ezért bemásolom nektek a bizonyító erejű szövegrészt:
"Morvai szerint primitív lejárató kampány, hogy a Jobbikkal állandóan összemossák a Kurucinfót, amelyhez szerinte a pártnak semmi köze."
"Morvai szerint... szerinte semmi köze..."
Ja, szerinte. Ugyan miért is vallaná be, ha lenne? Bizonyos összefonódások, kijelentések és megnyilvánulások azonban egészen más képet festenek:
"Morvai szerint... szerinte semmi
köze..."
Ja, szerinte. Ugyan miért is
vallaná be, ha lenne? Bizonyos
összefonódások, kijelentések és
megnyilvánulások azonban
egészen más képet festenek:
http://
kurucwanted.blogspot.com/
Ilyen bizonytalan eredetű sz.rokból tájékozódsz? Én is kitalálhatnék, és felrakhatnék bármit a netre... Novák Előd valóban szimpatizál a kurucinfóval, ahogy én is, de ez nem jelenti azt, hogy bizonyítékok nélkül megrágalmazhatod! Ugyanis képzeld el, ezért már felelősségre vonhatnak. Pont itt írják hogy a Kuruc.info gyűlölködő? Amikor ezen a hányadék blogon sincs más, csak gyűlölködés, és alaptalan rágalmazások sora..?
"Ilyen bizonytalan eredetű sz.rokból tájékozódsz?"
Tessék pubikám. Ha te a bombahírnek (Tomcat) hiszel, akkor íme egy cikk, amelynek eredetije éppen Tomcat tollából származik:
És micsoda véletlen, pont az ellenkezője derül ki ebből is annak, amit nyilas Barbi kisasszony hablatyol az általad belinkelt cikkben... :)
Szerintem ugyanúgy ahogy a többi szereti a zsidót ._.
Azon kéne eltűnődni h a cigányok h szaporodnak és kvára 20 év múlva fertő lesz ebből az országból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!