Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik hogyan tudja összeegy...

A Jobbik hogyan tudja összeegyeztetni saját idegengyűlöletét a kereszténység "Szeresd felebarátodat! " elviségével?

Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 23:17
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
89%

Sehogyan.

A Jobbik "kereszténysége" hasonló, mint a Közel-Keletet végig rabló keresztesek, az indiánokat halomra gyilkoló hódítók és a milliókat halálra kínzó és máglyára küldő jezsuita inkvizítoroké volt. Vagy mai példával élve olyanok, mint a miséken a templom első padsoraiban hangosan szenteskedők, akik a ceremónia végén azon gondolkodnak, hogyan túrják ki testvérüket a szülői örökségből. A vallásosság számukra csupán egy álca, amely mögé bújva szentesítve látják saját alantas szándékaikat.

2012. jan. 15. 03:25
 22/56 anonim ***** válasza:
66%

"Idegengyűlöletre mutatnál néhány példát? Szeretnék tisztába kerülni. Bármilyen forrást elfogadok."

Kuruc.info

Tessék beütni a keresőbe, hogy 'nigger', meglehetősen hosszú listát fog kidobni. Ez ugyanaz az oldal, ami választási időszakban a Jobbik kampányfilmjével nyitott, ugyanaz az oldal, ami rá van nyomtatva a jobbikos szórólapokra. Niggerállat, nőstény feka és hasonló gyöngyszemek közül lehet válogatni a cikkekben.

Ez kézzel fogható.

De mondjuk elmesélhetek egy személyes történetet is, az egykori általános iskolai osztálytársam, akivel együtt horgásztam, ma jobbikos önkormányzati képviselő. Azóta nem köszön nekem, hogy megismertem a feleségemet és "belementem a neoliberális fajkeveredésbe", lemondtam a magyar gyökereimről", blablabla. A feleségem minden "hibája" annyi, hogy fekete, kenyai.

Nem érti meg az idióta, már elnézést, hogy a feleségem megtanult magyarul, ide járt egyetemre, a szülei ki is fizettek nem kevés pénzt a taníttatásáért az államkincstárba, azóta is itt dolgozik, itt fizet adót (igaz, most GYEES-en van a lányunkkal). A képviselő úr évekig dolgozott feketén, egy adóforint nélkül és most ő osztja az észt, hogy ki a magyar és ki nem.

Meglehetősen csúnyán nézett, mikor nemrég találkoztam vele és éppenséggel úgy gratulált a lányomhoz, hogy "sosem lesz igazi magyar belőle", én meg visszavágtam, hogy jobb magyarnak fogjuk nevelni, mint amilyen te vagy.

2012. jan. 15. 10:24
 23/56 anonim ***** válasza:

ma 10:24

Elárulnád hogy a Jobbiknak mi köze a Kuruc.info-hoz? Már réges régen elhatárolódtak tőlük.

2012. jan. 15. 10:41
 24/56 Ultracivil ***** válasza:
63%

Az az érdekes, hogy a keresztény vallás teljes mértékben zsidó vallás.

Az Ótestamentum az alapja és Jézus kinyilatkozásai is egytől egyig saját népe mellett szólt.

A hitet a legelvakultabb (később megvilágosodott) zsidó ember: Saul, azaz Pál terjesztette el. Valójában a két vallás csak később vált szervesen ketté amikor az egyik korai pápai zsinat kimondta a zsidók "Jézus-ölő" bűnét, de ettől még minden érintett, a rómaiakat kivéve zsidó volt.

Tehát a Jobbik egy zsidó származású, mélyen zsidó hitben élt ember tanait tekinti követendőnek.

Na persze nem ez az egyetlen paradoxon ennek a pártnak a gondolkodásában.

2012. jan. 15. 10:44
 25/56 anonim ***** válasza:

Ma 10:41.

Elhatárolódtak? Mikor? Lemaradtam róla.

2012. jan. 15. 10:50
 26/56 anonim ***** válasza:
75%

Kedves büszke:

had idézzem Morvai Krisztinát, egy Ma reggel adásban mondta:

"Ahogy a kurucinfó is megírta"

2012. jan. 15. 10:53
 27/56 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanúgy ahogy a gyurcsány a kapitalizmust a harcos proletárral. Ez ilyen egyszerű, gyerekek
2012. jan. 15. 11:59
 28/56 A kérdező kommentje:
Utolsónak: ez nem jó érv.
2012. jan. 15. 12:14
 29/56 A kérdező kommentje:
Magyarul a Jobbikot ugyanolyan szörnyűnek tartod, mint a baloldalt?
2012. jan. 15. 12:15
 30/56 anonim ***** válasza:
72%
Dehogynem. Gyurcsány tüntet proletárként a magyar szegények megmentése mellett, aztán hűségesen szolgálja ki a magyarokat kizsigerelő nagyhatalmakat. Ez még rosszabb is. Nehogymá egy kereszténynek tűrni kelljen hogy tönkreteszik. Az egyházak miért irtottak ki annyi embert annyi idején, ha benne van a bibliában hogy ne ölj? Hát a nagy vallásos amerika? Gyenge balos kísérlet volt ez a kérdés is
2012. jan. 15. 12:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!