A Jobbik hogyan tudja összeegyeztetni saját idegengyűlöletét a kereszténység "Szeresd felebarátodat! " elviségével?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 23:17
31/56 anonim válasza:
Utsó: az, hogy más már viselkedett álszentként, nem jelenti azt, hogy neked is lehet.
32/56 A kérdező kommentje:
At utsó előtti válasz számomra kissé inkoherens.
2012. jan. 15. 12:40
33/56 A kérdező kommentje:
Szerintem, akinek kisiklott az élete, és ennek okát nem átallja kizárólag másokra kenni, nos, szerintem az gyűlölködik.
2012. jan. 15. 12:42
34/56 anonim válasza:
Na ezt jól megmondtátok. Leírtam a lényeget, most jön a ferdítés. Persze amerika csinálhatja... kapjatok már a fejetekhez mielőtt még több hülyeséget írtok. A jobbik azok ellen van akik ártanak valamilyen szinten, nem pedig minden külföldi ember ellen. Ezt csak az agymosottak állítják. Tehát ha valaki keresztény annak mindent el kell tűrni? Értem.
35/56 A kérdező kommentje:
Barrosót a tüntetésen úgy kritizálták, hogy nagy az az orra ezek a jólelkű és szentéletű jobbikosok. Mondjuk igazuk is van, minek növesztette meg? És ezt a Jobbik feje mondta.
2012. jan. 15. 12:52
36/56 anonim válasza:
És gondolom a tüntetés is az orra miatt volt...
37/56 A kérdező kommentje:
Mondom, csak felhozták érvként. Ezek inkább sátánisták, mintsem keresztények.
2012. jan. 15. 13:01
38/56 anonim válasza:
ma 10:53
Pedig ez így van...Nesze, itt a link:
Megkerestem helyetted, csak hogy lásd, én nem bizonyítékok nélkül, és légből kapott baromságokkal érvelek mint te, és a társaid.
39/56 anonim válasza:
Ez csak Morvai, aki amúgy sem tagja a Jobbiknak. Mellesleg amit írok nem légbőlkapott, hanem a valóság, buszke93.
40/56 anonim válasza:
"Mudri Lav válasza:
Kedves büszke:
had idézzem Morvai Krisztinát, egy Ma reggel adásban mondta:
"Ahogy a kurucinfó is megírta"
"
Mielőtt kiosztasz, olvasd vissza hogy mire válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!