Miért nem lehet az Eu ban a mezőgazdaságot piaci alapon működni hagyni, miért kell a kvótarendszer?
Hogy leszorítsák a konkurenciát és hogy a sz*rokat, amiket az adott országban az ottaniak nem ennének meg, pl., el tudják sózni.
Mikor kit és kinek.
Kíváncsi vagyok hogy az Eu fanok írnak e majd.
Illetve van még egy nagyon fontos dolog, ami a kérdéssel kapcsolatos de 1000 ből egy véli felfedezni az összefüggéseit. Hiszen a mezőgazdasági kvótarendszernek az iparhoz is köze van.
mert a zsidók nem engedik, tönkre akarják tenni Magyarországot
minden okos Magyar ember tudja hogy a zsidóknak az egyetlen célja hogy tönkretegye Magyarországot
ma 20:55
Vigyázz, mert ezzel megsérted "madárkámat". Bár ő se kivétel.
Cáfoljatok meg, de én úgy tudom, hogy jelenleg csak tej- és cukorrépakvóta van érvényben, minden más szabadon termeszthető. Ez azért a mezőgazdaság csak kis részét teszi ki.
Ezt hogy értitek, hogy a mezőgazdaság tönkrement? Nagybátyám termelő, és irigylésre méltóan megél belőle. Persze itt is vannak sokan, akik tönkrementek, de vesztesek mindenhol vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!