Mi lenne ha Dr. Torgyán József visszatérne a földművelésügyi minisztérium élére? Rendbe tudná tenni a magyar mezőgazdaságot?
Figyelt kérdés
Az országnak előbb-utóbb úgyis kell egy mezőgazdasági szakember.....2009. jún. 20. 19:32
1/9 anonim válasza:
Szerintem Torgyi sem lenne rosszabb mint a jelenlegiek.
2/9 anonim válasza:
Egy pancserral több lenne.Már bizonyított.
3/9 anonim válasza:
Torgyán nem mezőgazdasági szakember,hanem jogász.Újra cseresznyét akarna termelni Afrikában,vagy más hasonló ötlete lenne.
4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ő annyival jobb a mostani politikusoknál hogy.Ő azért úgy lopott hogy meg is nevettette a népet.A mostaniak viszont komoly pofával mindenkit átverve lopják szét az országot.Amit még Bajnaiék nem loptak el.Majd Orbánék ellopják jövőre.
2009. jún. 20. 21:26
5/9 anonim válasza:
Torgyán nem nevetette meg a mezőgazdasággal foglalkozókat, a nemzet bohóca volt, egy szánalmas paprikajancsi. Szégyelni kellene, de ugye a médiában mutogatják mint egy majmot, olyanokkal akiket szégyenlünk, de kiváncsiak az emberek a szemétre ugye.
6/9 anonim válasza:
Torgyán? Hahaha... Négyévente elég a Torgyán-kabaréból. De csak a választásokig.
7/9 anonim válasza:
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!A Független Kisgazda Párt,Magyarország legősibb pártja!Végre itt lehetek megint,mert a szoclibek és a Fityeszesek tönkre tettek mindent.De most jó idők jönnek,mindenkinek jó lesz,de legfőképp nekem!Hát én nagyon csíptem az öreget,hiányzott is,mert az bátran elmondta a véleményét bármelyik patkányról!
8/9 anonim válasza:
Két véleményem van a mezőgazdaság ügyében.Volt ugye mikor ezek az emberek hirtelen több millás autókba ültek a semmiből, hirtelen nagyon jól ment!Meg kellene találni a közép utat, ha veszteséges egy vállalkozás, akkor nem adni kölcsönt sem, de ugye mindenki úgy csűri-csavarja hogy papíron veszteséges!A másik, sok haszon elmegy a gabona kereskedők zsebébe.Ezeket is likvidálni kellene, mert semmi szükség nincs a pénzlehúzós ténykedésükre!Volt már a Torgyán mg.miniszter, pont ez volt az utolsó dobása, ha jól emlékszem Csillei cseresznye projekt!Egy ügyvéd védje az ügyeket, ne mezőgazdászkodjon,mert ahhoz is kell nem kevés szakmai tudás!
9/9 anonim válasza:
húúú én nagyon várnám vissza Torgyán urat:
-Mária országábó kuplerájt csináltak!
meg,hogy a Horn inkább a kérgeskezű parasztok kezét szorítgatta volna,mint Princ Gáborét,stb...
milyen beszólásai voltak,ez kell a népnek cirkusz és kenyér:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!