Egyet értesz avval hogy magyar gárdát betiltották?
"Vagy ők lehetnek rasszisták????"
Az is elitélendő, ha ők rasszisták. De most menjünk vissza a dedóba, hogy "ha ő csinálja akkor én is oáoá". Ha találkozol egy cigánnyal, aki rasszista indíttatásból kárt okoz neked, menj és szólj a rendőrségnek, de az nem megoldás, hogy akkor jobbikos verőlegényeket hívok.
Olyat nem mondtam,hogy:"akkor én is az leszek,ha ő az" csak a reakciókra voltam kíváncsi :)
Jobbikos verőlegények???????? Nem tudom miről beszélsz. Kérlek fejtsd ki ezt bővebben!
"Mudri Lav válasza:
Mi a baj a gárdával? Többek között az, hogy terrorra épít. Ez pedig bűncselekmény (lakosság megfélemlítése).W
Kit félemlítettek meg a bűnöző cigányokon kívül?
/remélem ezt is törölteti valamelyik fajvédő/
Gyöngyöspatán ki verekedett? Emlékezetem szerint a szegín megfélemlített-elüldözött roma, mikor visszajött, pofozott fel e gy magyar öregasszonyt.
"Kit félemlítettek meg a bűnöző cigányokon kívül? "
A nem bűnöző cigányokat.
Nem az a kérdés, hogy félnie kell-e, vagy sem. Az a kérdés, hogy fél-e.
Ha egy híd leszakad, akkor hiába mondja az építész, hogy "nem kellett volna leszakadnia", attól még megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!