Ucsiha Madara kérdése:
Azért változtatták hazánk nevét Magyar Köztársaságról Magyarországra, hogy Schmitt Pál is le tudja írni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 19:07
3/13 anonim válasza:
Azért változtatták erre,mert ez már nem köztársaság :D
4/13 anonim válasza:
le kell szögezni:amik a sajtóban megjelennek hogy ebben meg abban a közleményben ilyen meg olyan hibák vannak,nos azt nem ő vétette.gondolhatjátok hogy nem ő pötyörészik a számítógép előtt.ezeket egy beosztott írja, ő pedig csak aláírja de ezzel ugyanakkor a felelősség is reá száll
5/13 escrogar válasza:
Szakmaiságát a helyesírása alapján megítélni dilettáns dolog.
6/13 anonim válasza:
Ucsiha Madara te iszonyú buta vagy!
7/13 Sz1u válasza:
21:28
"gondolhatjátok hogy nem ő pötyörészik a számítógép előtt.ezeket egy beosztott írja, ő pedig csak aláírja de ezzel ugyanakkor a felelősség is reá száll"
Hmmm... hát persze! Akkor valószínű, hogy a doktori disszertációját is valaki más írta hosszú "ű"-kkel, rövid "i"-kkel, ill. "u"-kkal... Csak SP nem! Ugye?
8/13 anonim válasza:
Engem nem zavar(annyira),hogy nem tud helyesen írni,ha a munkáját jól végzi,mert a helyesírástól függetlenül még teljesíthetne kiemelkedően a köztársasági elnöki székben.(mondjuk elég gáz ez egy köztársasági elnöktől)
9/13 anonim válasza:
Szerintem is jól végzi a munkáját, meg kell tartanunk. Más jelölt úgy sincs helyette.
10/13 anonim válasza:
azt nem tudom hogy a 90es évek elején ki pötyögött de azt elhiheted hogy a köztársasági elnök nem azzal foglalatoskodik a Sándor palotában hogy megnyitja a word-öt... gépel....kinyomat ésatöbbi
az lehetséges hogy ő se tökély és amiatt nem szúrja ki a hibát a szövegben amit aláír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!