Azért változtatták hazánk nevét Magyar Köztársaságról Magyarországra, hogy Schmitt Pál is le tudja írni?
"Szerintem is jól végzi a munkáját, meg kell tartanunk. Más jelölt úgy sincs helyette."
Itt vagyok én! Aláirogatni minden szart tudok, folyékonyan beszélek németül és angolul, szóval tudok csacsogni a többi álammffővel, ezenkívül át tudnám rendezni a Sándor palotát, tudok jókat zabálni fogadásokon, mi kell még?
Nagy szegénységi bizonyítvány, hogy ő még mindig a köztársasági elnökünk...
Az egész világ rajtunk röhög miatta.
Azért ne haragudjatok, kedves hozzászólók akik Schmitt Pál mellett álltok... de az országunk 1. emberétől elvárható és ILLŐ hogy legalább MAGYARUL tudjon helyesen írni. De sajnos ezt sem tud. Így hogy akar lenni a "Magyar nyelv védelmezője"?
Inkább ő a magyar nyelv szégyene, köztársasági elnök létére!
PL.
"Első álamfői látogatásom első álomásán.
Köszőnetel. Schmitt Pál"
Az én 10 éves gyerekem le tudja helyesen írni! Miről beszélünk!
Lebőgött nagyon a kedves Plágiumbajnok!
Aki szerint jól végzi a munkáját az nagyon kérem, mondja már el nekem, hogy mire gondol!
Aláírt 300 törvényt és lépten-nyomon lejáratja magát? Ez valóban elismerésre méltó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!