Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lenne az Eu és a külföld...

Mi lenne az Eu és a külföld véleménye ha a Jobbik kerülne hatalomra Magyarországon?

Figyelt kérdés

Hatalomra kerülésük lehetséges? Mert elég nagy lett a Fidesz ellenesek ligája...

Mi lenne az Eu meg a külföld (pl USA) véleménye akkor, ha ilyen radikális párt mint a Jobbik megnyerné a választást?

2012. jan. 13. 22:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"Kérdezem én, Románia csődben van?"

A román bankadó elvileg 2.5%, ami sehol nincs a 90%-hoz képest.

Egyébként érdekes, mert Romániában legelőször 2010 második felében merült fel a bankadó. A jobbikos cikk viszont 2009-es.

2012. jan. 14. 00:00
 22/31 anonim ***** válasza:
41%

"Kérdezem én, Románia csődben van?"

Kár, hogy erről a román "90 százalékos nyereségadóról" a Jobbikon kívül senki sem tud. Te meg mindent benyalsz nekik :)

2012. jan. 14. 00:04
 23/31 anonim ***** válasza:
Na jó, most megfogtál... De minden kormánynak vannak hülye javaslatai és vegyük figyelembe, hogy ezt még meg is kéne szavazni
2012. jan. 14. 00:05
 24/31 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy mit tennének. Biztos megjelenne néhány újságcikk, meg írna levelet Clintonné, de igazából semmi következménye nem lenne.
2012. jan. 14. 00:08
 25/31 anonim ***** válasza:
Túlzás, hogy mindent benyalok, csak a román adókat abszolút nem ismerem és feltételeztem, hogy úgy van, ahogy leírták, de végülis nem azt írták, hogy nekik is annyi van, csak hasonló az adó
2012. jan. 14. 00:09
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de még csak nem is hasonló. Kivéve persze, ha a Jobbiknak van egy időgépe.

A Jobbik ezt a cikket 2009.06.05-én tette fel a honlapjára. Román bankadóról nem volt szó kb. 1 évvel későbbig, az első hír 2010.06.29-ről van.

2012. jan. 14. 00:14
 27/31 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért hiszi mindenki azt, hogy a Jobbik meg a Fidesz akkora puszipajtások.

Én próbálom átlátni ezt a káoszt, de egyre nehezebb. Néha azt hiszem, értem a politikát, aztán megint rájövök, hogy nem.

Biztos minden külföldi vélemény sírna, de majd akkori is fognak, ha 2014ben kétszer ekkora lesz a Jobbik támogatottsága.

Szerintem itt már annyira elcseszték a dolgokat, hogy egy hamar nem hozza rendbe senki, se a Fidesz, se a Jobbik, se a balosok.

2012. jan. 14. 01:51
 28/31 anonim ***** válasza:

Hogy hatalomrakerülésük lehetséges -e? Szavazzatok és kiderül:

[link]

2012. jan. 14. 08:54
 29/31 anonim válasza:
Szavaztam, és az eredményt látva úgy érzem nem vagyok egyedül.
2012. jan. 14. 09:34
 30/31 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek, ilyen internetes szavazósdinak, mert nem reprezentatív, ráadásul egy jobboldali oldal. Ha nem haragszotok, inkább hiszek a közvélemény kutatóknak.

Lássuk a legfrissebbet.

[link]

2012. jan. 14. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!