Mi lenne az Eu és a külföld véleménye ha a Jobbik kerülne hatalomra Magyarországon?
Hatalomra kerülésük lehetséges? Mert elég nagy lett a Fidesz ellenesek ligája...
Mi lenne az Eu meg a külföld (pl USA) véleménye akkor, ha ilyen radikális párt mint a Jobbik megnyerné a választást?
"Kérdezem én, Románia csődben van?"
A román bankadó elvileg 2.5%, ami sehol nincs a 90%-hoz képest.
Egyébként érdekes, mert Romániában legelőször 2010 második felében merült fel a bankadó. A jobbikos cikk viszont 2009-es.
"Kérdezem én, Románia csődben van?"
Kár, hogy erről a román "90 százalékos nyereségadóról" a Jobbikon kívül senki sem tud. Te meg mindent benyalsz nekik :)
Igen, de még csak nem is hasonló. Kivéve persze, ha a Jobbiknak van egy időgépe.
A Jobbik ezt a cikket 2009.06.05-én tette fel a honlapjára. Román bankadóról nem volt szó kb. 1 évvel későbbig, az első hír 2010.06.29-ről van.
Nem tudom miért hiszi mindenki azt, hogy a Jobbik meg a Fidesz akkora puszipajtások.
Én próbálom átlátni ezt a káoszt, de egyre nehezebb. Néha azt hiszem, értem a politikát, aztán megint rájövök, hogy nem.
Biztos minden külföldi vélemény sírna, de majd akkori is fognak, ha 2014ben kétszer ekkora lesz a Jobbik támogatottsága.
Szerintem itt már annyira elcseszték a dolgokat, hogy egy hamar nem hozza rendbe senki, se a Fidesz, se a Jobbik, se a balosok.
Én nem hiszek, ilyen internetes szavazósdinak, mert nem reprezentatív, ráadásul egy jobboldali oldal. Ha nem haragszotok, inkább hiszek a közvélemény kutatóknak.
Lássuk a legfrissebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!