Mi lenne az Eu és a külföld véleménye ha a Jobbik kerülne hatalomra Magyarországon?
Hatalomra kerülésük lehetséges? Mert elég nagy lett a Fidesz ellenesek ligája...
Mi lenne az Eu meg a külföld (pl USA) véleménye akkor, ha ilyen radikális párt mint a Jobbik megnyerné a választást?
""és mivel (szerintem) az MSZP kiesik, marad a Jobbik, aminek mondjuk Orbán nélkül is egyre több a követője! "
Éhes kismalac makkal... Szép álmokat!"
Miért? szerintem igaza van, fideszre már nem szavaznak csak a gazdagok de azok kevesen vannak. az átlag ember nem fog rá szavazni áfaemelés, adókedvezmény eltörlés stb... miatt. mszp-re megint nem mert már leszerepeltek úgyis csak megint elkúrnák. lmp-re nem mert Magyarországon a liberalizmus egyet azzal hogy a cigányoknak,pedofiloknak több joga van mint egy rendőrnek. így marad a jobbik nekik is adjunk egy esélyt a helyzet sokkal rosszabb már úgysem lehet!
"így marad a jobbik nekik is adjunk egy esélyt a helyzet sokkal rosszabb már úgysem lehet!"
Sajnos a Jobbik az összes közül a lehető legrosszabb alternatíva, tekintve, hogy ámokfutásuk államcsődhöz és nemzetközi elszigetelődéshez vezetne. A Fidesz már így is azt csinálja, amit a Jobbik tenne, csak némileg "felpuhítva" (a Jobbik még veri is a mellét, hogy a Fidesz mennyi ötletüket átvette). Látjuk is az eredményét...
<covenant>!
Majd nézzük meg ezt egy év múlva is :')
90%-os nyereségadó a külföldi bankokra?
Sajnos tévedtem. Nem 1 hét alatt lenne államcsőd, hanem 3 nap alatt :(
"A Jobbik – hasonlóan a román kormányhoz, amely a román nemzeti érdeknek megfelelően cselekszik e téren – 90%-os nyereségadót vetne ki a külföldi bankok nyereségére"
Kérdezem én, Románia csődben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!