Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lenne az Eu és a külföld...

Mi lenne az Eu és a külföld véleménye ha a Jobbik kerülne hatalomra Magyarországon?

Figyelt kérdés

Hatalomra kerülésük lehetséges? Mert elég nagy lett a Fidesz ellenesek ligája...

Mi lenne az Eu meg a külföld (pl USA) véleménye akkor, ha ilyen radikális párt mint a Jobbik megnyerné a választást?

2012. jan. 13. 22:39
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
60%
Meglátjuk, kié lesz a nagyobb...
2012. jan. 13. 23:19
 12/31 anonim ***** válasza:
54%

""és mivel (szerintem) az MSZP kiesik, marad a Jobbik, aminek mondjuk Orbán nélkül is egyre több a követője! "

Éhes kismalac makkal... Szép álmokat!"

Miért? szerintem igaza van, fideszre már nem szavaznak csak a gazdagok de azok kevesen vannak. az átlag ember nem fog rá szavazni áfaemelés, adókedvezmény eltörlés stb... miatt. mszp-re megint nem mert már leszerepeltek úgyis csak megint elkúrnák. lmp-re nem mert Magyarországon a liberalizmus egyet azzal hogy a cigányoknak,pedofiloknak több joga van mint egy rendőrnek. így marad a jobbik nekik is adjunk egy esélyt a helyzet sokkal rosszabb már úgysem lehet!

2012. jan. 13. 23:20
 13/31 anonim ***** válasza:
38%
2012. jan. 13. 23:20
 14/31 anonim ***** válasza:
43%

"így marad a jobbik nekik is adjunk egy esélyt a helyzet sokkal rosszabb már úgysem lehet!"

Sajnos a Jobbik az összes közül a lehető legrosszabb alternatíva, tekintve, hogy ámokfutásuk államcsődhöz és nemzetközi elszigetelődéshez vezetne. A Fidesz már így is azt csinálja, amit a Jobbik tenne, csak némileg "felpuhítva" (a Jobbik még veri is a mellét, hogy a Fidesz mennyi ötletüket átvette). Látjuk is az eredményét...

2012. jan. 13. 23:24
 15/31 anonim ***** válasza:
42%

<covenant>!

Majd nézzük meg ezt egy év múlva is :')

2012. jan. 13. 23:25
 16/31 anonim ***** válasza:
86%
Annyira bírom az ilyen embereket, akik tudják, hogy mi mihez vezetne, a Jobbik sem hülye, hogy államcsődbe vezesse az országot! Legalább ők leírják, hogy mire számíthatunk, nekem ez fontosabb, mint Magyarországban élni Magyar Köztársaság helyett...
2012. jan. 13. 23:29
 17/31 anonim ***** válasza:
Bár ez nekem sem nagyon tetszik, de nem jelent egyet az államcsőddel...
2012. jan. 13. 23:38
 18/31 anonim ***** válasza:
78%

90%-os nyereségadó a külföldi bankokra?

Sajnos tévedtem. Nem 1 hét alatt lenne államcsőd, hanem 3 nap alatt :(

2012. jan. 13. 23:46
 19/31 anonim válasza:
84%
Az Eu nem fog azzal törődni hogy ki van hatalmon nekik az a légyen hogy kapják vissza azt a pénzt amit ők arra adtak hogy fenntartsuk a mocskos semmit érő cigányokat és a jobbig se tud semmit tenni ekkora adóssággal csak próbálkozni tud majd ő is de lassan eu támogatást is megvonták akkor lesz szarba a haza még ennél jobban is
2012. jan. 13. 23:49
 20/31 anonim ***** válasza:
49%

"A Jobbik – hasonlóan a román kormányhoz, amely a román nemzeti érdeknek megfelelően cselekszik e téren – 90%-os nyereségadót vetne ki a külföldi bankok nyereségére"

Kérdezem én, Románia csődben van?

2012. jan. 13. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!