Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Közületek ki tudja, hogy...

Közületek ki tudja, hogy Orbán a politikájával egyáltalán mit akar, hova fog kilyukadni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 17:05
1 2
 11/15 bumbi02 ***** válasza:
69%
Őrült professzor, fejtsd ki hogy mitől lenne nagy politikus? (Mármint ha anagy politikus alatt azt érted hogy jó és meghatározó)
2012. jan. 12. 19:22
 12/15 Hajdu Peter ***** válasza:
Valasz ..Nem tudom ki az a Matolcsy . Ha az Orban par hete gondolkozik azon amit a közgazdaszokkal beszelt akkor jol meggondolja . Nem tunik ugy , hogy levezetted miert rossz . Az mar eleve gyanus miert akarjak rank eröszakolni a segitseget . . Ha egy Svajci frank hiteles meg a hazaban lakik , de mar most sem vagy alig tudja fizetni a hitelet akkor ey ujjabb hitel fevetele ..Hova vezethet talaljatok ki ti . Szerintem Magyarorszag most valahol itt tarthat . Nem vagyok vita kepes , mert szinte csak gazdasagi magyar , es nemzetközit olvasok .
2012. jan. 12. 20:01
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
bumbi02: Ő azt hiszi, hogy Viki bácsi bemutat a nemzetközi bankároknak és előrébb viszi az emberiséget a vénusz projekthez. (ami valójában kivitelezhetetlen)
2012. jan. 12. 20:12
 14/15 anonim ***** válasza:

""Teljes és korlátlan egyeduralmat akar" Ez nagy butaság.

Orbán Viktor a rendszerváltás utáni legjobb miniszterelnök."

Negatív drogteszttel is így vélekednél?

2012. jan. 13. 14:21
 15/15 BlacktigerXXX ***** válasza:
én nem szoktam politizálni, de 98-2002ig volt a legjobb az élet Magyarországon a r.váltás óta. Csatlakozok a "jó miniszterelnök" pozícióhoz. MSZP: nem értem miért szólalnak fel egyáltalán, "bizonyítottak 4 év alatt" Jobbik + a társai: Ők tutira csodát tettek volna ennyi idő alatt, Nekik több pénz állna rendelkezésre gazdálkodni, és bankszámlán megvan a keret az államadósság kifizetésére valószínűleg. Ha az adó megy lefele, az állam nem szed be pénzt, akkor változhat az ország helyzete? Persze, romolhat. Valamit valamiért alapon lehet elindulni, nem adó...stb csökkentéssel. Hozzáteszem nem vagyok milliomos.
2012. jan. 14. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!