A jobbikosoknak miért ilyen szegényes a vitakultúrája?
A többség-tisztelet a kivételnek- ugyanazokat nyomja.
A liberálisokat csesztetik a "társadalom még nem elég felnőtt" duma miatt, mert az szerintük arrogáns. Ennek ellenére, ha nem vagy jobbikos, akkor agymosott vagy.
Mindenre gúnynevet találnak ki, esetleg egy rendes szót degradálnak azzá, sokszor undorító, mondhatni "negédes" módon.
A liberálisnak régen mélyreható jelentése volt. Most az a liberális, aki nem jobbikos.
Ugyanez van a "ballib"(ezt különösen szeretik), "neobolsi", "neolibsi" szavakkal. Aztán még itt van a szokásos, az "antimagyar" és a "hazaáruló"
Én sok párt szimpatizánsával szoktam politizálni, de egyikkel sem olyan nehéz, mint egy jobbikossal.
Lehet hurrogni, de én(viszonylag függetlenként) azt mondom, hogy a jobbikosok 90%-ának semmi köze nincs a politizáláshoz, mert amit csinálnak, az nem vita, hanem proli fröcsögés a kocsmából.
Vannak értelmesek is, azokkal lehet rendesen beszélni. A különbség, hogy amíg lmp-s, esetleg fideszesek közül nem kell sokáig keresgélni egy értelmes vitapartnert, addig a jobbikosoknál csodaszámba megy, ha akad egy.
Ez miért alakult így? Miért csak ők képtelenek a kommunikációra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!