Mi a véleményed Schmitt Pállal kapcsolatos plágiumgyanúról?
"Hát végül is tényleg nehéz a csigák párzásáról tök mást írni, mint a feltárt tények. "
Mi köze van az olimpiának a csigákhoz?
Már eleve az is baj, hogy külön beszélhetünk "fideszes" meg "mszp-s" köztársasági elnökről.
Szerintem úgy általában röhej, ami itt megy, ez meg csak simán beleillik a képbe. :(
100%, hogy plágium. a bizonyítékok meggyőztek.
nem lepődnék meg, ha mégsem mondana le.
ez sajnos nálunk nem divat.
ma 19:46 48%-os
Mindegy, hogy mit ír, a lényeg, hogy ki írja ugye?
idióta!
Egyet ne felejtsetek el. A kétharmados mi akaratunkkal a Fidesz tette államfővé.
Orbánnak a következők miatt lett nagyon jó (köztársasági) elnök:
- beszédet felolvasni már megtanult, de helyesen magyarul írni még nem,
- a törvények szentesítésében az aláírását gondolkodás nélkül nap, mint nap használhatja (hogy ezzel több százezer emberrel kib@szik az nem baj),
- mint ex-párttitkár zsarolható, és a Fidesz felvirágzása érdekében minden megtesz, hűséges alattvalóként,
- a most kiderült plágium gyanú is a Fidesz malmára hajtja a vizet, mert bármikor kirúghatóvá válik, ha Orbán úgy akarja,
- mivel csak az államforma maradt köztársaság, Magyarország nem, így Schmittre se lesz sokáig szükség.
(És ha még több disznóság derül ki róla, a Fidesz annál hosszabb ideig tartja nyomás alatt, hogy az elnök aláírásával hitelesítsen minden diktatórikus elemet.)
"mivel csak az államforma maradt köztársaság, Magyarország nem, így Schmittre se lesz sokáig szükség. "
ha az államforma nem változott, akkor nem szüntetheti meg ezt az intézményt...
Attól függ merről közelítjük meg a dolgot. Egy doktori disszertáció és a vizsga már inkább egy beavatási rituálé, aki eljutott odáig, szinte már megérdemli, hogy megkapja. Magamból indulok ki: sokat küzdöttem, hogy befejezzem a fősulit, aminek a végén az államvizsga elég könnyű volt. A szakdogám olyan téma volt, mely elég ritka és be kell vallanom, én is sokat loptam innen onnan, mert kevés irodalmat találtam, azok pedig a teljes témát átfogták. Nem Palibácsit akarom védeni, hisz ezzel a végzettséggel nyílván nem köztársasági elnöknek készült. Jogosnak tartom az emberek felháborodását, de szerintem kicsit túl van fújva az ügy.
Styloo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!