Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha most lennének a választások...

Ha most lennének a választások, kire szavaznátok a következő pártok közül? FIDESZ, MSZP, LMP, JOBBIK Nos?

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 23:16
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
25%

Ha a felsorolt négy közül lehet választani, csak akkor mennék el szavazni, ha pisztolyt tennének a tarkómhoz.

Amennyiben a fenti eset előfordulna, akkor a Jobbikra, de csak azért, hogy mutassák meg mit tudnak, ha akkora pofájuk van :-).

Amúgy 2010-ben a Fideszre szavaztam, bár velük kapcsolatban sem voltak kétségeim, de akkor azért szavaztam rájuk, hogy minél hamarabb takarítsák el MSZP-t. Ma hasonló véleménnyel vagyok róluk, mint az MSZP-ről.

2012. jan. 10. 18:16
 32/37 anonim válasza:
36%
Széchenyi IstvAn, Kossuth Lajos!!!!
2012. jan. 10. 18:34
 33/37 Selim a trolloló válasza:
9%

Csak a Jobbik!

Az első oldalon az egyik válaszoló hozzászólását korrigálnám:

LMP=SzDSZ új formában.

2012. jan. 11. 03:30
 34/37 Valaki0702 ***** válasza:
31%
Jobbik! A többi 2020-ra már se hol se lesz. Jelenleg a JOBBIK a legértelmesebb, ember barátabb párt, (de legjobb szerintem Nagy Lajos lenne)
2012. jan. 13. 14:53
 35/37 Huligáncs válasza:
66%
Első erő a Jobbik! Aki pedig nem rájuk szavaz, az a háttérhatalomra szavaz, és bűnt követ el a Magyar nemzet ellen! Akár tudatában, van akár nem! Aki pedig a Fidesz eddigi intézkedéseiből (Izrael társulási szerződésének ratifikálása, hit gyüli és 4 nevesincs zsidó szekta történelmi egyházzá minősítése, idegen rendőrök behívhatósága forradalom esetén, föld és víz meg NEM védése alkotmánnyal, holokauszt sáp és roma pénzelések) nem szűrte le hogy hazaárulók, az totál hülye.
2012. jan. 13. 20:46
 36/37 anonim válasza:
38%
Megmondtam nektek semmi esélyetek nincs hogy melyiküktől szavaznátok mert úgyis hiába van. A Magyarország folyamatosan óráról órára csődbe fog menni. Úgy hogy ne provokáljátok ezeket a hülyeségeket mert az államnak nincs elég rohadt pénze se.
2012. jan. 16. 14:03
 37/37 anonim válasza:
19%
Jobbik erősödését várom,de semmiképp sem szeretném,hogy hatalomra jusson.Maradjon a FIDESZ erős ellenzék mellett.
2012. márc. 12. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!