Ha most lennének a választások, kire szavaznátok a következő pártok közül? FIDESZ, MSZP, LMP, JOBBIK Nos?
Te kérdeztél, én válaszóltam!
Neked is felteszem a kérdést mint egy már egy másik ilyen arogáns kérdezőnek!
Neked mi a fontos?
1. Ki kormányoz.
2. Neked meg nekem meg a többi választó polgárnak JÓ LEGYEN.
"jézusom, mikor veszitek már észre, hogy az lmp-nél undorítóbb és nemzetellenesebb felfogás nem létezik?"
Majd ha tényleg ilyeneket csinál. Viszont jelen pillanatban a programja tetszik, akárcsak a kommunikációja, de még a politikai hitvallása is.
Zsolty73 válasza:
"Most gyorsan elképzeltem Schiffer Andrást meg Vona Gábort tárgyalni az Amerikai, Kínai illetve Német, Francia elnökökkel. Barossoról nem is beszélve.
Buhahahahahahaha
Le tolnák őket az útról mint ha ott se lennének!"
Ez csak szerintem nem válasz a kérdésre?
Egyáltalán kezdjük ott, hogy még most mentek ki és nem Orbán ment ki tárgyalni.
Ha az IMF-re gondoltál!?
Igaz! Elsőnek nem a kérdésre válaszóltam, de le írtam az okát.
Utána pótoltam! ;)
De azt is tudjuk te ki vagy!
Ennyi!
Valószínűleg csak azt szeretnéd hallani, akire te is szavaznál. Ha valaki a fideszt mondja, már nem jó a válasza? Érdekelne, hány éves a tisztelt kérdező :-)
Nehéz választás, a fidesz bizonyította a rosszat, az mszp korábban ugyanezt, az lmp az mszp reformkonyhája a jobbik pedig gyenge és sokszor butácska. Azért az utóbbinak adnék egy esélyt, mutassa meg, mit tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!