Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha most lennének a választások...

Ha most lennének a választások, kire szavaznátok a következő pártok közül? FIDESZ, MSZP, LMP, JOBBIK Nos?

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 23:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
44%
Zsolty73 nem tudjuk mi lenne ha Schiffer vagy Vona ment volna ki tárgyalni, de Orbán ment és őt eléggé lemosták.
2012. jan. 9. 23:47
 12/37 anonim ***** válasza:
38%

Te kérdeztél, én válaszóltam!

Neked is felteszem a kérdést mint egy már egy másik ilyen arogáns kérdezőnek!

Neked mi a fontos?

1. Ki kormányoz.

2. Neked meg nekem meg a többi választó polgárnak JÓ LEGYEN.

2012. jan. 9. 23:49
 13/37 anonim ***** válasza:
36%

"jézusom, mikor veszitek már észre, hogy az lmp-nél undorítóbb és nemzetellenesebb felfogás nem létezik?"

Majd ha tényleg ilyeneket csinál. Viszont jelen pillanatban a programja tetszik, akárcsak a kommunikációja, de még a politikai hitvallása is.

2012. jan. 9. 23:50
 14/37 anonim ***** válasza:
35%

Zsolty73 válasza:

"Most gyorsan elképzeltem Schiffer Andrást meg Vona Gábort tárgyalni az Amerikai, Kínai illetve Német, Francia elnökökkel. Barossoról nem is beszélve.

Buhahahahahahaha

Le tolnák őket az útról mint ha ott se lennének!"

Ez csak szerintem nem válasz a kérdésre?

2012. jan. 9. 23:51
 15/37 anonim ***** válasza:
50%

Egyáltalán kezdjük ott, hogy még most mentek ki és nem Orbán ment ki tárgyalni.

Ha az IMF-re gondoltál!?

2012. jan. 9. 23:52
 16/37 anonim ***** válasza:
74%

Igaz! Elsőnek nem a kérdésre válaszóltam, de le írtam az okát.

Utána pótoltam! ;)

2012. jan. 9. 23:54
 17/37 A kérdező kommentje:
Hölgyek, Urak a kérdésre válaszoljatok inkább és ne Zsolty73-al foglalkozzatok. Tudjuk ki ő...
2012. jan. 9. 23:58
 18/37 anonim ***** válasza:
29%

De azt is tudjuk te ki vagy!

Ennyi!

2012. jan. 10. 00:06
 19/37 A kérdező kommentje:
Jó neked Zsolty73! Na de én azt ajánlom, hogy mostmár inkább látogass meg valami jó kis fideszes oldalt és ne itt oszd az észt!
2012. jan. 10. 00:11
 20/37 anonim ***** válasza:
4%

Valószínűleg csak azt szeretnéd hallani, akire te is szavaznál. Ha valaki a fideszt mondja, már nem jó a válasza? Érdekelne, hány éves a tisztelt kérdező :-)

Nehéz választás, a fidesz bizonyította a rosszat, az mszp korábban ugyanezt, az lmp az mszp reformkonyhája a jobbik pedig gyenge és sokszor butácska. Azért az utóbbinak adnék egy esélyt, mutassa meg, mit tud.

2012. jan. 10. 00:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!