Miért sír-rí állandóan a Magyar?
Nem az a baj hogy vannan nálunk gazdagabb országok is hanem az, hogy mi egyre szegényebbek leszünk! Egyébként tényleg sírva vigad a magyar és nyögve élvez!
2012. jan. 9. 21:33
Ahhoz képest siralmas, amilyen várakozásokkal a többség csatlakozott, vagyis szavazott a propaganda hatásra. Beadták a népnek, hogy kolbászból lesz a kerítés, és mindenkinek jobb lesz.
Ehhez képest paliravették az országot, a tömeg benyalta a szar, avas dumát. Most jogosan csalódottak a emberek.
"Nem ezt a lovat akarták"
2012. jan. 9. 21:34
Mert nem elég az amit lehúznak rólunk az érdekcsoportok, még szidjuk is egymást!
Pedig nem kellene, hisz mindenki ugyan azt akarja, csak a komunikációk amit az emberek fülébe mondanak azt ki így, ki úgy értelmezi.
Ez flusztrálja az állampolgárokat és sír-ri mindenki.
2012. jan. 9. 21:35
Európához csatlakoztunk, ezért Európán tartottuk, tartjuk a szemünket.
Hogyha az Afrikai Unióhoz csatlakoztunk volna, akkor tényleg örülhetnénk, hogy nálunk még mindíg mennyire jó "ahhoz képest"....
2012. jan. 9. 21:35
Ebben benne van pl. a média keze is. A magyar média szeret mindent felnagyítani, szenzációként tálalni. De jellemzően csak a negatív, rossz dolgokat. Nézz meg pl. egy híradót bármelyik tv-n... Ha történik valami jó dolog annak nincs hírértéke, ezek alapján az emberben az az érzés támad, hogy nem is történik semmi jó... Itt is megmutatkozik a média manipulációs ereje. De ott van a politika is, ha megnézed minden párt az emberek félelmeire építi a programját (már ha van neki), szerintem emlékszik még mindenki a rosszabbul élünk mint 4 éve kampányra, vagy éppen most az mszp által gerjesztett bankbetét hiszitre, vagy éppen az állandó rettegés a nácirasszistafasisztáktól az egyik oldalon, a zsidók okolása mindenért a másik oldalon, de még számtalan dolgot lehetne sorolni. És akkor ezek mellé ott van az is, hogy sok magyar tehetetlen, nem képes az életét felelősséggel írányítani és a saját nyomoráért szeret másokat okolni.
2012. jan. 9. 21:41
16/28 A kérdező kommentje:
Lehet hogy velem van a baj.
Van munkám, fizetem a lakáshitelt, van fűtés, van ivóvíz, van internet, van mobil, van étel, van ruhám, vannak könyveim ami kellemes időtöltés, néha filmeket nézek, nincs háború.
Nem akartam senkit feldühíteni, csak én minden reggel boldogan ébredek hogy ez mind megvan.
az újságírók rínak annyit. Nem én. A média szakon felvételi követelmény a "kritikai megközelítés" értsd: negatív
2012. jan. 9. 21:51
Azok rínak,akiknek alacsony a jövedelme,vagy éppen nem találnak hónapok óta munkát,és jogosan.
2012. jan. 9. 22:12
19/28 A kérdező kommentje:
85 ezret keresek havonta :)
Elvileg a fejlett nyugati demokráciák közé tartozunk, ehhez képest baromi kevés jut nekünk az anyagi javakból és az ezekből származó lehetőségekből, élményekből, amik széppé tehetnék az életünk. Nem csoda, hogy folyton a nyugathoz méregetjük magunkat, hisz az EU tagjai vagyunk. Hogy ezeket birtokolhassuk, szinte emberfeletti erőfeszítések szükségesek, amiben nagyon el lehet fáradni és főleg nagyon meg lehet változni nem feltétlen jó irányba. Persze vannak, akik alacsonyabb igényűek, nem kell nekik sok a boldogsághoz, de az a helyzet, hogy Magyarországon nagyon nehéz boldognak lenni, a jövő kilátástalannak tűnik. Valahogy lesz, de jóra nagy valószínűséggel nem számíthatunk a mostani tendencia alapján, ahogy az elmúlt 20 évben sem lett jobb szinte semmi.
2012. jan. 10. 00:41
Kapcsolódó kérdések: