Valaki tud magyar nyelvű Windows Movie Makert? Mert nekem állandóan angolul tölti le, még ha azt írják alá, hogy magyar nyelvű.
Xp-hez mi a f@szomnak kell tölteni movie makert? Még a home verzióban is benne van eredetileg, és magyar nyelven, semmit sem kell piszkálni benne (eredetiben legalábbis).
Persze, ha valami agyonbuherált xar, akkor no comment.
Ha letöltötted és kicsomagolod akkor töröld ki belőle az angol és a többi nyelvi fájlt és csak a magyart hagyd meg.Akkor magyar lessz!
Azonban miért nem egy Xp cd-ről szeded le??Sokkal egyszerübb,bár szerintem rajt van a gépeden csak nem tudod hol keresd!!!
B..d meg a hülye ötleteidet!Letöltöttem az új MM-et .Fölraktam és átirta az enyémet is angolra.Utánanéztem és kiderült hogy nincs is az újnak magyar verziója.Csak tudnám honnét a rákból szedted hogy van magyarul is.
Szerencsém hogy van Pinnacle videószerkesztőm is meg a MMaker is a kisujamban van ezért nem zavar ha angol.
Ha magyar Makert akarsz akkor újra kell telepitened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!