Miért kéri az IMF a válságadók megszüntetését?
Mert még jobban bele akarnak tenni a sírba benünket!
Na ezt hívom én diktátori dolognak, ne dikt áljon itt, ki-kik ők az ISTEN???
Itt nekünk állampolgároknak kell, hogy diktáljunk, hogy legyen, mi legyen az országgal és nem egy külsős érdekcsoport!
Szerintem!
Két gond van a válságadókkal:
1. A nagytőke. Természetesen nem rendelkeznek akkora hatalommal, mint az összeesküvés-elmélet hívők állítják, de a korruptció létezett, létezik és létezni fog.
2. Visszacsapott az emberekre, azaz vagy a hitelt felvevőkre terhelték a plusz összeget, vagy nem tudtak annyi kölcsönt folyósítani a gazdaságba, vagy a banknak kellet elbocsátani néhány embert, stb.
"Hát, mert a válságadók nem a lakosságot sújtják, hanem a nagytőkét."
Ebben azért ne legyél annyira biztos. Szerinted véletlenül emelkedtek az élelmiszer árak, a számlavezetési díjak , vagy az energiaárak?
Nem, a nagytőkét védi. Persze, hogy továbbterhelték a lakosságra, ebben igazatok van, de pont emiatt (is) egyre több a bedőlt hitel. A banknak alapvetően nem érdeke, hogy az ingatlanárverezéssel foglalkozzon, nekik az kell, hogy az ügyfél fizessen. Lett ebből nekik is káruk bőven, ne aggódjatok emiatt.
Mellesleg nem értem, bárki, bármit válaszolt, mindenki 50 % alatt van. Ezek szerint erre a kérdésre még nem jött hasznos válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!