Melyik az általad támogatott párt, és mit ajállanál neki a jövőt illetően?
Nekem a Jobbik.
Értesse meg a magyarokkal hogy Magyarország csak egy van, és nem jobb és bal él benne, hanem magyarok.
Hogy ne válltoztasson a mostani politizásásán, maradjon konstruktívan aktív.
Tegyen meg mindent hogy a valódi arcát láthassa meg minnél több magyar és ne azt a torz állarcot keljen magyarázni amit a média akar róla mutatni.
Egyik pártot sem támogatom, de mindegyiknek üzenném hogy, :
Folytassanak párbeszédet egymással, vitázzanak és ne sárral dobálózzanak. Másrészt értelmes gazdaságilag megalapozott, ne megalapozatlan politikai döntést hozzanak. Becsületes és hiteles politikát!
MSZP: Volt egy szar 8 évük nem csináltak semmit, beszariak voltak megcsinálta a fidesz.
Fidesz: Annyira megcsinálta hogy 324Ft/1EUR, meg 424ft/1Lityó benzin. Csinálja csak ne ebbe 2/3-os stílusban, ne önfejűen, sértődött módjára...
Jobbik: A fidesz koalicióból lépjen ki mert ez "Magyar" imázsba nem illik...
Én egyszerűen az alábbiakat üzenem a pártoknak!
Fidesz:
Jó lenne ha végre olyan politikust is alkalmaznának akinek legalább nincs valamilyen fogyatékossága (beszédhiba, szemtengely f., vagy egyszerűen nem tud járni)
LMP:
Szerintem az egy sima - egy fordított kötési forma sokkal jobb...
MSZP:
Bázzz iszonyat dagadt már minden tag köztetek! Éljen Paudits Béla!
Jobbik:
Szerintem az EMÓ-sból sosem lesz Kalocsai mintában járó igaz magyar hazafi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!