Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik kormány volt az elmúlt...

Melyik kormány volt az elmúlt 22 évben a legjobb a magyar társadalom számára, és miért? Illetve melyik a legrosszabb, és miért?

Figyelt kérdés
Ha kérhetek egy pármondatos indoklást.
2012. jan. 9. 08:45
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Ha le írnám felülnék egy hintába, amúgy se kell közgazdásznak lenni, hogy valaki valamihez értsen!

Látni meg azért látom a fától az erdőt mert én nem azt veszem készpénznek amit mondanak hanem a mondatok közötti dolgokat figyelem, az arc mozdulatát jeleket amelyek elárúlják azt éppenséggel mit is akart mondani!

De van egy elképzelésem mi lesz itt!

2012. jan. 9. 19:36
 22/36 bumbi02 ***** válasza:
6%
Pedig olyan magabiztosan állítod hogy nem kell itt hitel, hogy meghallgatnám az elképzelésedet hogy hitel nélkül ebből hogyan lábalunk ki. Hátha az a több tucat szakértő nézett el valamit akik ezzel foglalkoznak 15-20 éve...
2012. jan. 9. 19:39
 23/36 anonim ***** válasza:
0%

ha tudnád, hogy mennyi tartalékja van országunknak amit mondanak is néha!

Meg nem pénz kell nekünk hanem egy olyan hitel keret melyet nem adnak ide nem veszi igénybe az ország.

csak azért kell ha be dől az EU aminek szerintem kettészakadás lesz a vége, arra az esetre csak.

Másképp nem kell!

A 15-20 év egy hazugság, megvezetés évei voltak melyet Rendszerváltásnak hívtak.

De az igazi most lesz meg, persze ha azt mindenki akarja, de úgy látom, hogy vannak csoportok és emberek akik ezt a áll politikát akarják folytatni.

De egyszerű a képlet van egy ország és abba kis emberek akiknek ugyan azaz érdekük, élni akarnak dolgozni, megélni a XXI-századba.

Csak már annyira el pártosodtunk, hogy itt keveri mindenki a szezont a fazonnal. Pedig minden ember ugyan azt akarja csak egymást szidják.

Nem értem miért?

2012. jan. 9. 19:57
 24/36 bumbi02 ***** válasza:
6%

Meg nem pénz kell nekünk hanem egy olyan hitel keret melyet nem adnak ide nem veszi igénybe az ország.

csak azért kell ha be dől az EU aminek szerintem kettészakadás lesz a vége, arra az esetre csak.

Másképp nem kell!

Persze, csak arra az esetre ha az EU összeomlana.. A költségvetésben azt az 1800 milliárdot ami 2011be hiány volt azt meg csak úgy előfingjuk...Legutóbb az általatok sokat szidott 2006os évben volt ilyen magas (illetve akkor 2000 milliárd volt az államhaztartás hiány)

2012. jan. 9. 20:04
 25/36 bumbi02 ***** válasza:
6%

Ha itt a jegybanki tartalékra gondolsz, akkor az felejtős. Nem erre való.

2012. jan. 9. 20:05
 26/36 anonim ***** válasza:
0%

" Legutóbb az általatok "

Na erről beszéltem az előbb!

Tisztában vagyok vele nem vagyunk egy rózsás helyzetbe ez nem vitás.

De mivel hosszú távra kell gondolkodni most már és nem rövid távra.

Ezért jó a Bankok-Multik adóztatása ami a felsőbb érdekeknek nem tetszik és ez az amit az IMF egy pontba meghatároz a többivel együtt.

Na ezt én nem hagynám!

A másik dolog olyanhoz nyúlnák mint KÍNA amire meg volt már helyesen az első lépés!

A harmadik dolog, rengeteg vízünk van amit anno az Araboknak el akart adni Gyurcsány, de vajon miért? / Kavés olaj /

Na ezt a vízett eljuttatnám Afrika fele, kamionon vagy bár mi más módon amiért Afrika boldogan fizetne és nem mi leszünk végre kiszolgáltatva hanem segítenénk és még pénzt is kapnánk érte, nem gyengén!

2012. jan. 9. 20:18
 27/36 anonim ***** válasza:
14%
Az Orbán kormány még mindig a legjobb és legalább magyarok!
2012. jan. 9. 20:23
 28/36 bumbi02 ***** válasza:

De mivel hosszú távra kell gondolkodni most már és nem rövid távra.

És ahhoz hogy a hosszú távot megéljük túl kell élni a rövid távokat is.. Hiába kapsz 2000 méternél egy gombóc fagyit, ha 1000 métert se tudsz lefutni...És egyelőre az IMF hitel minden szakértő szerint szükséges.. Ha nem lesz IMF hitel már csak amiatt is rosszabb helyzetben leszünk hogy a piac megint elkezd izgulni értünk, euro 330 lesz, svájci frank 270, még kevesebb befektetés jön ide.. Még többet fizetnek a devizahiteleseink, akik így kevesebbet fogyasztanak, kevesebb megtakarítás, kevesebb gdp, nagyobb államadósságráta... Ez a folyamat megy mostanában.. A svájci frank árfolyama- persze mostnagyon sokat erősödött a frank is, de ennek ellenére a forint is nagyon sokat gyengül vele szemben - már így is a devizahitelesek utolsó forintjait veszélyezteti..

Amennyiért itt kitermelnéd a sok ivóvizet, és azt eljuttatnád afrikába annyiért nem biztos hogy Afrika megvenné, amúgy se az ivóvíz hiány ott a legnagyobb baj, inkább az éhezés, bünőzés, munkanélküliség, technológia hiány stb.

Kínához való közeledést én is értékelem, de úgyis az lesz belőle hogy 10 év múlva meg Kínának nem akarjátok a tartozásainkat visszafizetni...

2012. jan. 9. 20:28
 29/36 anonim ***** válasza:
15%

Rövid távra is ki lehetne találni valamit! Talán én azt csinálnám talán amit a Multik nem!

Én azt vettem észre, hogy a Magyar termés nagyon jó, régebben még jobb volt, de miért?

Mert ott inkább kézzel termelték és szívből ülteték el a jövő betevőjét a termelők / Paraszt bácsik és nénik /

Ki jelőlnék területeket melyekre géppekkel ne lehessen rámenni csak kézi megmunkálással legyen megtermelve a termés.

Miért lenne jó-jobb!

Magamból kiindulva azt a terméket keresném az tuti. Sőt a más ország is keresné ezt a terméket a különlegessége miatt. Több munkahely lenne, ezzel leszorítanám a munk.nélküliséget is.

A másik dolog a kiadás old. Bizonyos óra után kikapcsoltatnám a világítást a minden közintézményben és nagyobb vagy nem termelő áruházakban.

Ez nem Diktatorizmus hanem kényszer, mert az nagy úr!

Amit ott megsporolnák azzal meg építenék minél több Zőld energiai dolgot / Szél-víz-napkolektor /

2012. jan. 9. 20:49
 30/36 anonim ***** válasza:

1. Viktor I. (1998-2002) Csökkent az államadósság, csak 2002-ben nőtt, de akkor már Megyó kezdett osztogatni

2. Bajnai, mert megcsinálta amit már rég kellett volna

3. Horn Gyula (közel egy év késéssel csinálta meg a szükséges megszorításokat, de túl sokat privatizált

4. Megyó: Osztogatott, de akkor még volt miből, bár hamarabb le kellett volna állnia az osztogatással.

5. Viktor II. jelenleg (összevissza kapkod, de az előző kormány, meg a nemzetközi helyzet is rontja az esélyeit)

6. Antall József: Rossz privatizáció, áron alul eladott ország. (sok mindent el kellett adni, de nem áron alul kellett volna ezt tenni)

7. Gyurcsány I. Észre kellett volna vennie, hogy amíg Megyó még tudott osztogatni a Fidesz gyűjtéséből, addig neki már nem kellett volna, mert már elég kevés volt a pénz!

8. Gyurcsány II. 2006 őszén át kellett volna adnia a stafétabotot Bajnainak, akkor most nem lenne 2/3-a a Fidesznek!

Helyezés nélkül: Boros Péter - túl rövid ideig volt, nem rémlik komolyabb intézkedése!

2012. jan. 17. 01:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!