Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hallottatok arról, hogy a...

Hallottatok arról, hogy a bőrünk alá ültetett chippel teljes felügyelet alatt lesznek az emberek?

Figyelt kérdés

Azon lesznek az adataink, és még a "pénzünk" is. Ugyanis már pénz sem lesz (legalábbis kézzelfogható).

Remélem, hogy én azt már nem élem meg. De a gyerekeim nagyon valószínű, hogy megfogják.

Ez az ÚJVILÁG???

2012. jan. 8. 15:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
60%

Már ezen rég túlvagyunk.

Csak nem chip nek hívják, hanem mobiltelefonnak és bank kártyának.

2012. jan. 8. 17:28
 22/29 anonim ***** válasza:
51%
Paranoid majom XD Röhögve el tudnak tenni láb alól, lelőnek az utcán, azt cső. Sokkal olcsóbb, mint chipeket gyártatni, és v.hogy benyomni a bőröd alá, és ügynököket fizetni, hogy x mennyiségű embert figyeljenek! Idióta!
2012. jan. 8. 17:37
 23/29 anonim ***** válasza:
37%
Azok után,amit "népszámlálás" néven csináltak,már ezen sem lepődnék meg,de ne hasonlítsuk magunkat az usához,még vagy 100 év ha nem több,mire itt megfizethető lesz az ottani hitech dizájn.De ha még élnék,mikor ezt majd 1x behozzák törvénybe,akkor én diszidálok.Járókerettel,hamuban sült pogácsával,kézenfogva tolószékes emberemmel XD
2012. jan. 8. 19:46
 24/29 anonim ***** válasza:

"Paranoid majom "

Viszont attól, hogy paranoiás, még nem biztos, hogy nem üldözik. Úgyhogy kedves kérdező kezdheted lekaparni a bőrödet :D

2012. jan. 8. 23:46
 25/29 anonim ***** válasza:
41%
Tessék megnézni a videót, ott propagálják benne a tv-ben, hogy már létezik a technológia, és dolgoznak a kiterjesztésén. Talán érdemes külföldi híroldalakat olvasni, itt egy videó is, MÁR REKLÁMOZZÁK HOGY CHIPPELTESD MAGAD. [link] ; [link] itt vannak a cikkek, de legalább ezt olvassátok el: [link] Nem kívánok vitatkozni, én szóltam, bizonyítékot mutattam, innentől az életed a te kezedben van.
2012. jan. 9. 15:34
 26/29 A kérdező kommentje:

Hát... , igen. Én is a belinkelt videókról kérdeztem, hogy hallottatok-e már ezekről.

Azért, mert nem hallottatok, nem kell hülyének nézni a másikat. Egyesek nagyon lekezelő válaszokat írtak, mintha csak én találtam volna ki (fel) ezt a mikrochipet. Nem a telefonról és bankkártyáról beszéltem.

Már azt is olvastam, hogy a III. világháború elkezdődött. Csak éppen nem fegyverekkel. Akkor ezt is valószínűleg valamelyik filmben láttam..

Attól, hogy a homokba dugod a fejed, attól még léteznek dolgok.

2012. jan. 9. 15:59
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem kötelező TV-t nézni, bankszámlát használni, mobiltelefonnal élni, beoltatni magad akármi ellen. Ha ez nincs, akkor nem tudnak befolyásolni. Logikus, nem? Mit idegesíted magad? Úgysem fogod tudni elkerülni, de mondom, technikailag 7 MILIÁRD EMBERRT CHIPEZNI LEHETETLENSÉG! Nincs annyi katona, orvos és fegyver hozzá. Pláne úgy, hogy pl. nem egy afrikai és távol-keleti országban a kormány sz*rik a közegészségügyre meg a közbiztonságra.
2012. jan. 9. 20:03
 28/29 anonim ***** válasza:
Jelenleg is bármikor törölhetnék az összes személyes adatodat. Ezt megakadályozandó élünk abban a rendszerben amiben. Szabad választások, ombudsman, szétválasztott hatalmi ágak.
2012. jan. 10. 13:16
 29/29 anonim válasza:

A Biblia ezt írja:

"És kényszert alkalmaz mindenkivel szemben, kicsikkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és rabszolgákkal szemben, hogy jelet kapjanak a jobb kezükre vagy a homlokukra, és hogy senki ne tudjon venni vagy eladni, csak az, akin rajta van a jel, a vadállat neve vagy nevének száma. Ide kell a bölcsesség: Akinek van értelme, számítsa ki a vadállat számát, mert emberi szám az; és annak száma hatszázhatvanhat” (Jelenések 13:16–18).

Valószínű ez a chip.

„Ezek valójában démonoktól ihletett kijelentések, amelyek jeleket tesznek, és elmennek az egész lakott föld királyaihoz, hogy egybegyűjtsék őket a mindenható Isten nagy napjának háborújára.” (Je 16:14)

Az új világrend, de még beszél erről a jelenések könyve, hogy egy órára hatalmat kap az utolsó világhatalomként

2013. aug. 18. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!