Hallottatok arról, hogy a bőrünk alá ültetett chippel teljes felügyelet alatt lesznek az emberek?
Azon lesznek az adataink, és még a "pénzünk" is. Ugyanis már pénz sem lesz (legalábbis kézzelfogható).
Remélem, hogy én azt már nem élem meg. De a gyerekeim nagyon valószínű, hogy megfogják.
Ez az ÚJVILÁG???
Már ezen rég túlvagyunk.
Csak nem chip nek hívják, hanem mobiltelefonnak és bank kártyának.
"Paranoid majom "
Viszont attól, hogy paranoiás, még nem biztos, hogy nem üldözik. Úgyhogy kedves kérdező kezdheted lekaparni a bőrödet :D
Hát... , igen. Én is a belinkelt videókról kérdeztem, hogy hallottatok-e már ezekről.
Azért, mert nem hallottatok, nem kell hülyének nézni a másikat. Egyesek nagyon lekezelő válaszokat írtak, mintha csak én találtam volna ki (fel) ezt a mikrochipet. Nem a telefonról és bankkártyáról beszéltem.
Már azt is olvastam, hogy a III. világháború elkezdődött. Csak éppen nem fegyverekkel. Akkor ezt is valószínűleg valamelyik filmben láttam..
Attól, hogy a homokba dugod a fejed, attól még léteznek dolgok.
A Biblia ezt írja:
"És kényszert alkalmaz mindenkivel szemben, kicsikkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és rabszolgákkal szemben, hogy jelet kapjanak a jobb kezükre vagy a homlokukra, és hogy senki ne tudjon venni vagy eladni, csak az, akin rajta van a jel, a vadállat neve vagy nevének száma. Ide kell a bölcsesség: Akinek van értelme, számítsa ki a vadállat számát, mert emberi szám az; és annak száma hatszázhatvanhat” (Jelenések 13:16–18).
Valószínű ez a chip.
„Ezek valójában démonoktól ihletett kijelentések, amelyek jeleket tesznek, és elmennek az egész lakott föld királyaihoz, hogy egybegyűjtsék őket a mindenható Isten nagy napjának háborújára.” (Je 16:14)
Az új világrend, de még beszél erről a jelenések könyve, hogy egy órára hatalmat kap az utolsó világhatalomként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!