Hallottatok már róla? Állítólag 2013-ra be akarják szabályozni, a dohányárú vásárlást, ahol 10ezernél kevesebb lakosú településen nem lesz kapható. Pl. : 60ezresnél meg csak 5helyen árulhatnak!?
Eddig azt olvastam,hogy mindenütt lesz legalább egy dohányáruda!
Talán Sepsi akarja vissza újra a dohányárusítás monopóliumát!
Anno sok pénzzel segítette Orbán választási hadjáratát,ezért úszta meg a milliárdos adócsalást is.
Azóta legalább 10 év eltelt,most kezdheti újra,vagy ő vagy a fia.
Valakinek nagyon jó üzlet lesz ez.
"2.000 lakosonként egy helyet terveznek, ahol lehet venni. A jövedékit meg emeljék csak, fizessen, aki füstölni akar."
Eddig is fizetett aki füstölni akart. Igazi magyar mentalitásod van.
Persze, persze... Annál fontosabb bevétel a jövedéki adó. Ha annyira meg akarnák akadályozni a dohányzást, akkor a dohánytermesztést kellene betiltani..
Ostobácska tervezetek...
Van egy jó hírem fiúk lányok. Most vettem 1500 db dohánymagot.
Hahahaha...
Nem dohányzok, asztmás vagyok. Mégsem tartom jónak, hogy a dohányzókat ennyire bántják. (1) a dohányfüst közel sem olyan káros, mint a szmog, (2) a dohányzó ismerőseim tekintettel vannak a környezetükben élő nem-dohányzókra (pl. kimennek rágyújtani) - aki nem, az emberi bunkóság, amit nem a cigi okoz, (3) körbe kéne nézni, melyik a legveszélyesebb szenvedély, ami tényleg leépíti az embereket és a környezetet is (fizikai és/vagy lelki értelemben is): az alkohol. Az alkoholistákat még sem szidják ennyire és ennyien, ami szomorú.
Apám súlyos alkoholista. Az egész életünket tönkre vágta és 2x volt kórházban, pedig még nincs 60. Nagyapám sokat dohányzik és még mindig él, pedig már elmúlt 90.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!