Mekkora annak az esélye, hogy Magyarország államcsődbe kerül rövid időn belül (2012-2013)?
Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 15:20
3/17 anonim válasza:
Elég nagy. Már Kolopele is számít rá.
4/17 anonim válasza:
Hatalmas!
Ha az IMF nek engedünk és az Eu nak, akkor lehúznak.
Ha meg nem engedünk a Ft meg az alapkamat öl.
Na ez a valódi zsákutca!
5/17 anonim válasza:
Elég magas (szerintem 50-60%), és napról-napra nő.
6/17 anonim válasza:
Államcsődtől messze vagyunk, még elég nagy mozgástér van. 1 év alatt sokminden történhet jó és rossz irányba is.
7/17 anonim válasza:
Ezzel a kormánnyal? Szerintem is úgy 60% (ha maradt volna Bajnai akkor maximum 30% lenne)
8/17 anonim válasza:
Nem látom esélyét, mivel Orbán szerint még mindíg túl jól élünk.
Ezért van mit elvenni végső esetben, segélyek, családi pótlék, támogatások, nyugdíjak, stb. Emelhetik a jövedéki adót, az áfát, lehet lefaragni a fizetésekből, egyéb megszorítások.
Ami ugyan népfelkeléshez vezetne, de gondoljunk csak bele:
eddig sem vezetett oda... hiszen ezeket kis dózisokban már lenyelették velünk az évek alatt...
10/17 anonim válasza:
Hát nem tudom.
Ilyen megszorítások mellett nem szabadna, de mivel nekimentünk a külföldnek ezért a spekuláció első számú európai célpontja lettünk és a spekulánsok bedönthetik az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!