Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy Orbán...

Mit szóltok ahhoz, hogy Orbán egyre több, és egyre élesebb kritikákat kap külföldről?

Figyelt kérdés
...És hogy emiatt sok külföldi azt hiszi, hogy a magyarok nagy része is olyan buta mint Viki.
2012. jan. 6. 15:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
30%
Nem Orbán juttatta ide az országot hanem az MSZP és a többi rohadt kommunista.
2012. jan. 6. 16:57
 12/25 anonim ***** válasza:
73%

Sándor 417!

Orbán eddig sem mit nem tett,hogy az ország előrejusson!

Amiket írsz,azzal csak rontott a helyzetünkön.

Kizárólag az érdekli,hogy egyeduralkodó legyen,a rajongóinak és neki minél több pénze legyen. Az már nem,hogy a népnek is jó legyen.

Nem vagyok és nem is voltam soha szoci,de narancsköd sincs a szemem előtt.

2012. jan. 6. 16:59
 13/25 anonim ***** válasza:
75%

Sándor:

Szép és jó, hogy elszámoltatás meg ilyenek, de nem hinném, hogy ha a rendszerváltástól vártunk eddig, akkor pont most, amikor éppen szükség lenne a politikusokra, ez a legfontosabb dolguk! Jó, kap egy bűnös mondjuk 5 vagy bármennyi évet, de ennél jelenleg sokkal fontosabb dolgokkal kellene foglalkoznia, nem erre elkölteni az időt és a pénzt nem?

Legyen elszámoltatás, de előtte azért álljunk lábra, hogy megengedhessük magunknak.

2012. jan. 6. 18:01
 14/25 anonim ***** válasza:
75%
Az a politika lehet itthon bármilyen jó, ami elszigetel az rossz politika! Egyedül a világban még túristának sem annyira jó lenni..
2012. jan. 6. 18:16
 15/25 A kérdező kommentje:
ma 16:57: Közönséges emútnyócévező ok nélkül komcsizó behülyített narancsködös vagy? Elnézést, az én hibám hogy nem írtam bele a kérdés leírásba, hogy az ilyenek véleménye max akkor érdekel, hogy ha képesek saját szintjükhöz mérten kulturált és valódi mondanivalóval rendelkező kommentet írni.
2012. jan. 6. 19:01
 16/25 anonim ***** válasza:
2012. jan. 6. 19:31
 17/25 anonim ***** válasza:
82%

A külföldi élesebb kritikák mögött a bankárbűnöző nemzetközi pénzoligarchia áll. Ezek a körök valójában tesznek a kisemberekre, csakis a saját extraprofitjuk megadóztatása miatt hőzöngenek, ergo hiteltelenek. Ha hozzájuk folyna be a szegény ember utolsó forintja, vagy elárverezhetnék a házát, akkor nem hőzöngenének, nem játszanák a humanistát álszent módon, hanem kezüket dörzsölve örülnének.

Én azt nem értem, miért a kormányokat szidjátok elsősorban: a XXI. században ők csak bábok a pénzoligarchia és a Novus Ordo Seclorum (Új Világrend) karmaiban. Az LMP+MSZP ugyanúgy sarcolna, mint a Fidesz. Nem rémlik nektek, hogy 4 éve még ők akarták a liberális egykulcsos adót? Ma meg tiltakoznak ellene...

2012. jan. 6. 19:35
 18/25 anonim ***** válasza:
És így, hogy most összevesztünk mindenkivel, több jut a kisembereknek? Nem, sőt ők fizetik meg ennek a cirkuszolásnak is az árát.
2012. jan. 6. 20:24
 19/25 anonim ***** válasza:
Sándor, elsőként azoknak bizonyítsd Vezérünk nagyságát, akik isteneink dacos politikája, és megmentetett népük túlnyomó többségben lévő tagjainak anyagi korlátai miatt nem végtörleszthettek, de azért fizetik a hitelt a 325 forintos euró árfolyamon, a forinthitellel végtörlesztőknek, akik most folyamatosan emelkedő kamaton tehetik ezt, a megzsarolt magánnyugdíj-tagoknak, akiknek pénze füsté vált, miközben az adósság hála az égnek nőtt, mindenkinek, akik az emelt ÁFA, és a gyenge euró áremelő hatásában lubickolhat, és sorolhatnám. Persze az elmúltnyolcév a hibás, nem az ellenséges politika vitte az egekbe az eurót, rontott a besoroláson, vitte egekbe a kamatokat. Megértem azokat is, akik a kedvező adókulcs miatt nagyon jól jártak(és ezzel a Fidesz kiépítette a biztos szavazótábort), de félő, hogy az ő hasznuk is elvész majd, ha a helyzet tovább fokozódik.
2012. jan. 6. 23:03
 20/25 anonim ***** válasza:
Most csak egy kérdés: attól mert még valaki külföldi, miért tudná jobban, mint egy magyar? Most nem Orbánt akarom védeni, de itt már másfél éve mondják országon belül is, hogy rossz irányba mennek a dolgok. De annyira jellemző, hogy a magyar a sajátjának nem hisz, csak ha azt egy külföldi mondja...
2012. jan. 7. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!