Mit szóltok ahhoz, hogy Orbán egyre több, és egyre élesebb kritikákat kap külföldről?
Hát nem csodálom, hogy ezt hiszik, ha egy ilyen ember 2/3-ot kaphatott, ráadásul még most is csomó "csodálója" van... (Engem ez legalább annyira meglep, mint a külföldieket.)
A kritikák érthetőek, szóval azt szólom hozzá, hogy igazuk van, bár lenne hatása is.
Semmit. Pont ezt vártam.
Egy kevés!!! külföldi valóban azt hiszi emiatt, hogy a magyarok nagy része buta.
A sok külföldi inkább nem érti, hogy a magyarok nagy része hogy nem látja, mit tesznek vele, és miért tűri ezt. Arrafelé rövid úton szokás az ilyen cselekmények fölött bíráskodni. De nem önbíráskodni!
Én teljesen el vagyok képedve. Olyan helyzetbe jutottunk majdnem, mint Irak Szaddam Husszein alatt. Elszigetelődtünk a civilizált világtól, és egyre inkább páriaként kiközösítenek minket.
Ez azért is szomorú, mert a szocializmus évtizedei alatt arra vágytunk, hogy csatlakozhassunk a fejlett nyugati világhoz, akik be is fogadtak. Ne varrjuk a kudarcainkat az ő nyakukba, mert ez nem igaz! Nem miattunk, hanem magunk és a borzalmas, felelőtlen, kapzsi vezetőink miatt jutottunk ide.
Akik meg itt a gyk-án is azt mondják, hogy ne törődjünk a külfölddel, járjunk a saját utunkon, azoktól meg azt kérdezném, mi ez a saját út? Mi hasznunk van vagy volt eddig nekünk Orbán önmegvalósításából? Ez a saját út semmi mást nem jelent, mint Orbán és klikkje despotikus uralmát. Kell ez nekünk?
Tényleg felháborító, hogy meg merte adóztatni elsőként a külföldi bankokat is!Aztán meg mit csinál? Végtörlesztési program! Megint csak a külföldi bankok róvására! Az meg egyenesen égbekiáltó pimaszság, hogy nem akar újabb IMF hitelekhez folyamodni.De ami mindennek a teteje a mostani adósság állományt is csökkenteni akarja !Csak azért ,hogy az ő vacak kis népe valamivel jobban éljen.
Akkor meg itt feszít állandóan az ő renkívüli kétharmadával és úgy viselkedik mintha valami függne is tőlle.Csak azért, hogy irritálja a többieket.
Teljesen ortodox módon hoz olyan törvényeket, hogy beleszólhasson minden ellensúly nélkül saját népe vezetésébe akár a MNB dolgaiba és ezt ellenszenves módon úgy teszi ,hogy minnél hosszab távra biztosítsa pártja fölényét.
Szocikáim minden követ meg kell mozgatni Kínától Argentináig mert ha ez a OV valami eredményt neadjisten életszínvonal javulást, konszolidációt bír felmutatni ti már nem rúgtok labdába 2020-ig.
;)
Mivel, az új alkotmánnyal?Vgay avval ,hogy ki mert jelenteni azt hogy az Mszp az MSZMP jogutódja és felelőséggel tartozik az egykori dolgaiért?
Vagy biztos avval ,hogy felülvizsgáltatja a sok betegnyuggert ,akik közt kommandós világbajnok is akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!