Kolopele ne haragudj, de milyen gyárad van, az én bátyám egy kis cégre fizet havonta 1 millió adót. A gyárad a garázsban van és anyós a munkás?
2012. jan. 6. 14:58
22/33 anonim válasza:
Ez a saját adóm, nem a gyáré. Az össz adó a 200 ember után több mint 30 millió, ehhez még jönnek a járulékos költségek, stb.
2012. jan. 6. 15:05
23/33 anonim válasza:
Elkezdi hogy ezek az 50 milliók milyen csekély összegek... Akkor ezek szerint, egy óvodát és iskolát sem lehetne belőle felújítani, és csak képzelődök mikor azt látom hogy sorra zárják be az iskolákat, óvodákat. De neked 50 millió, biztos csak aprópénz. Csak vannak olyanok akik egész életük során nem keresnek meg ennyi pénzt. Elhiszem hogy te jól jársz az új adórendszerrel is, de nem mindekinek van milliókat termelő gyára. Tudod az éremnek mindig 2 oldala van, és nem mindig csak a sajátodat kéne nézni.
2012. jan. 6. 15:31
24/33 anonim válasza:
Kolopele nem akarlak megbántani, de a cirkon-oxid felhasználását nem te találtad fel és szabadalmaztattad.
Nem tudom, hogy cigány-e. De nem is érdekel. Felőlem lehet zsidó, néger, kínai...stb. (lásd: pl. Obama aki feka, vagy Svájcinéger, aki osztrák létére lett amerikai kormányzó). A lényeg, hogy ember legyen! Nos, Viktor az valóban emberi lény, de qrvára nem úgy viselkedik.
2012. jan. 6. 18:03
27/33 anonim válasza:
"ma 16:18" Én sem akarlak téged megbántani, de csak annyit tudsz rólam hogy kolopele a nevem. Egyébként azt nem írtam egyszer sem hogy magát a cirkon-oxidot én találtam fel és szabadalmaztattam, csak van két eljárás ami az én nevemhez fűződik mint szabadalom. Az ipari kerámia fejlesztése teljes egészében, a cirkon-oxid felhasználásában pedig az eljárásban volt egy olyan ötletem, ami meg is valósult. Amíg nem tudsz rólam semmit, ne is bírálj. Tudod, többen is ismernek már személyesen innen a gy.k.-ről, miattuk már megérte hogy ide jöttem. Egy régebbi írásomnál kitiltottak, mert azt mondták reklámozom a céget, ne tegyem ha itt akarok maradni. Teljes konkrétumot ezért ne is várj tőlem.
2012. jan. 6. 21:38
28/33 anonim válasza:
"csinálunk azok világszinten egyedül állóak, a két szabadalmaztatott technológiámnak köszönhetően. Az egyik az ipari kerámia szinte gyémánt keménységűvé alakítása, a másik pedig a cirkon-oxid felhasználása a fogtechnikában."
Igen, máskor ne tulajdoníts magadnak olyan dolgokat, ami nem a te érdemed.
2012. jan. 6. 21:56
29/33 anonim válasza:
Apai nagyapja, Orbán Mihály állatorvossegéd és állattenyésztési brigádvezető a második világháború után került Alcsútdobozra, ahol gazdálkodással foglalkozott. Édesapja Orbán Győző mezőgazdasági üzemmérnök, édesanyja Sípos Erzsébet gyógypedagógus és logopédus. Két testvére van, Orbán Győző (1965) és Orbán Áron (1977).
Apai nagyapa, akkor az a üknagypapi azt hiszem, aki már Orbán volt. Nem hiszem, hogy cigány lett volna, de a cigányokat nem kéne ennyire védeni.
2012. jan. 6. 22:20
30/33 gondolkozzmar válasza:
Igen.Neki is a vérében van a lopás mint a fajtársaiknak.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!