Most jobban ki van zsákmányolva az ország mint 2010ben a választások előtt?
"Akkor jól gondold meg hova teszed a pénzed covenant. Rettenetes világ, ez nagyon ijesztően hangzik."
Hiába gúnyolódsz kolopele. Egészen tavaly őszig nem tartottam attól, hogy Magyarországot a közeljövőben államcsőd fenyegesse, mert a Fidesz minden hazugsága ellenére bíztam abban, hogy a józan szakmai érvek végső soron felül fognak kerekedni. Vannak a kormány környékén is higgadt, megfontolt közgazdászok, akiket nagyra becsülök, de be kell látnom, hogy őket is hipnotizálják, és madzagon rángatják. Most már ott tartok, hogy hamarosan mentenem kell a menthetőt, ugyanis reális esély van rá, hogy hónapokon belül fizetésképtelenné váljon az állam, az ország kockázati felára az egekbe szökjön, a forint akár EUR=350-400, CHF=300 szintig beszakadjon, bankpánik alakuljon ki, az éveken át, családalapításhoz, és idős éveimre félretett betéteimet pedig zárolják, míg értékük a töredékét nem éri, ha egyáltalán viszontláthatok belőle valamit.
Sajnos kolopele, ez a valóság. Olvasd el a mértékadó nyugati gazdasági lapokat, mind erről a veszélyről ír. A híradóban persze ilyet nem hallasz, Szíjjártó azt mondja, hogy "a vak is látja, hogy a mutatóink jók, és javul a gazdaság helyzete", Lázár szerint "nem lesz államcsőd". Viszont az elmúlt évek arcátlan hazugságai után lehet ezeknek hinni bármiben is?
Vedd észre, hogy teljesen szembeegyünk a világgal, mégpedig őrült módon. Egy repülőn ülünk, össze-vissza pörgünk a levegőben, odalent rémült és szánakozó arcok figyelnek minket, miközben a kapitány részeg vigyorral rángatja a kormányt, a másodpilóta röhögve vicceket mesél, a stewardessek pedig nyugtatgatnak minket, hogy ez normális, a kapitány csupán új manőverezési technikát próbál ki...
Kolpele! Hinni csak a templomban szabad! Orbán NEM tudja,hogy mit csinál. Kizsákmányolja az emberek többségét,saját zsebre dolgozik,és csődbe viszi az országot.
Nagyon rá fogsz fizetni,ha ennyire hiszel neki. Inkább a közgazdászoknak higgyél. A legtöbbjük nagyon is tisztában van a gazdasági élettel. Inkább te nem vagy vele tisztában.
Ha ki kell vinned a gyáradat külföldre,az neked hatalmas anyagi veszteséget jelentene. Ezt neked is tudnod kell.
Új gyár építése,berendezése,működés engedélyeztetése, a munka erő biztosítása,lényegesen magasabb összegért,mint itthon. srb. Nem árt,ha gondolkozol ezen.
"Csak hosszú időbe telik mindent rendbe tenni."
Hosszú időbe telne, ha nem Fidesz kormány lenne, így viszont csak lefelé csúszunk a mocsárba, de legalább mostmár lényegesen gyorsabban.
"Gazdasági elemzők, közgazdászok......Csupa lexikális tudású ember, akik még közelről soha nem tapasztalták meg milyen is egy gazdaságot jól irányítani."
KOLOPELE!
Én nem hittem, hogy a történelem során egyszer igazat adok neked bármiben.. De cseszdmeg most igazad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!