Kitör a III. világháború?
szerinted egy icipici város icipici embere nevezetesen a "nagy" Orbán fog vh-t kirobbantani?
ez nevetség
A háború is maga a politika, csak más eszközökkel.
Ma nagyon úgy fest hogy a hagyományos eszközökkel nem képesek a hatalmak már a saját érdekeiket képviselni a demokrácia alaptermészetéből fakadóan.
"Én inkább abban hiszek, hogy talán az emberiség már eljutott az intelligenciának arra a szintjére, hogy végre megértettük, az erőszak, a háború nem hoz megoldást a bajokra."
Amíg ember él a földön háborúk is lesznek. És ez nem intelligencia kérdése? Vagy te hogy oldod meg intelligensen a túlnépesedés problémáját?
"Mért lett volna rossz ember?"
Hármat találhatsz.
Az első antikrisztusnak Napóleont tartották, a 2. egyértelműen Hitler, de a 3. sötét bőrű. Na, meg Magyarország elég kicsi ország ahhoz, hogy ide költözzön az antikrisztus.
Szerintem sem érdemes ma már világháborút szítani, amikor gazdaságpolitikai eszközökkel simán ki lehet csinálni egy országot, akkor minek folyjon vér? Ami itt Magyarországon megy, az amúgy is népirtás. Elég ha még vonnak el pénzt az eü-től. Lassú, de biztosabb módszer. Eleve minden 5. pár meddő, erről sem igazán vannak kutatások, hogy miért. Arra fogják, hogy most már inkább kitolódik a gyermekvállalás kora, és 30 felett nehezebb. Aki meg nem meddő, az is egyre kevesebb gyereket vállal.
"Na, meg Magyarország elég kicsi ország ahhoz, hogy ide költözzön az antikrisztus. "
Én nem hiszek ebben az antikrisztus dologban de ha véletlen igaz lenne akkor itt is élhetne mivel Hitler is Osztrák volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!