Kitör a III. világháború?
A kereszténységnél, nincs időponthoz kötve, a Megváltó eljövetele.
A 3. VH, meg biztosan, korábban lesz, mint az adott dátum. Most még, az folyik, hogy csiki - csuki helyzetet teremtenek, de az sem fog, sokáig eltartani.
3. vh. lesz. Orbánt én se szeretem de azért nem antikrisztus XD
A biblia meg hogy mit ír az nem túlságosan mérvadó. (am szerinted ki a két antikrisztus??)
másik meg Obama mi?
Tuti rá gondolsz.
Itt be is fejezem a kérdés boncolgatását. Menjél higyjél a kis szent jóslataidban. Attól, hogy rossz ember volt Hitler még nem lesz Antikrisztus.
Nostradamus olyan kétértelműen fogalmazott, hogy abból minden, és mindennek az ellenkezője is kiolvasható. Ebben hinni butaság.
Én inkább abban hiszek, hogy talán az emberiség már eljutott az intelligenciának arra a szintjére, hogy végre megértettük, az erőszak, a háború nem hoz megoldást a bajokra. Nagyon sok ember meghalt, mire ez a felismerés megszülketett. Remélhetőleg eléggé elterjedt ahhoz, hogy megakadályozza egy újabb világháború kirobbanását.
Az érdek és nézetellentéteket tárgyalással, kölcsönös kompromisszumokkal kell rendezni.
Már nem élünk az őskorban, ahol bunkóval rendezték le a vitás ügyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!