Ki milyen végzettséggel rendelkezik?
"Nem is vártam más reakciót, mint a lepontozást. Még jó hogy ez csak itt jellemző. Viszont ez van, ez az igazság. Bár igaz, ez nem végzettség, hanem kiváltság. Ha tetszik, ha nem."
Ha te ezt a "született zseni"-re érted akkor te meg egy öntelt paraszt vagy. Ha tetszik ha nem.
"kolopele válasza:
"te meg egy öntelt paraszt vagy." Azt hiszem, egy újabb kis 18 éves szólt be ismét. De ne félj, a net megvéd. Mindenesetre nagyon sokan szeretnének olyan "hülye parasztnak" születni mint én."
Ne haragudj kolopele , de saját magadról azt írni, hogy egy zseni vagy elé visszás dolog, és nem csoda, hogy negatív attitűdöt vált ki a fórumozókból. Másrészt meg baromira fárasztó vagy. Egyszer ezt állítod másszor azt, attól függően, hogy az általad preferált politikai oldal hogyan viszonyul bizonyos kérdésekhez ami még nem is lenne gond, de mindezt úgy,m hogy a hozzászólásaid nagy részében szerepel, hogy mekkora ász vagy mert van egy jól prosperáló gyárad. Ne haragudj, de ki nem sz@rja le? Írd le a véleményed, ne magad fényezd! Ezt kizárólag azért írtam, mert irigy vagyok rád és a sikereidre de legfőbképpen a gyáradra, ahol a szalag melletti melós is nettó kétszázezer forintot kap kézhez. Te vagy a nemzeti együttműködés mintapéldánya Kolopele!
"Azt hiszem igazad van. Habár én már teljesen mindegy mit írok, én már csak kolopele maradok. Azt hiszem hogy csak akkor érnék itt el ovációt ha mondjuk tönkremennék, de ennek semmi esélye. Tény, hogy a saját példámat is gyakran szövöm bele a válaszokba, de azt gondolom éppen én vagyok az aki megmutatja miként lehet jól keresni és jól is megfizetni embereket. Nem érzem úgy bármit is kellene szégyellnem. Lehet, hogy gyerekesnek tűnik 50 éves létemre hogy éjszakánként itt írogatok, de ez az egyetlen hobbim ami úgy is mondhatjuk értelmetlen. Kell egy ilyennek is lenni."
Senki nem örülne neki, hogyha elbuknál. Ez a fajta nagyzolás nekem úgy tűnik egy enyhe paranoiára vezethető vissza. Legalábbis az olvasottaim alapján. "A többiek utálnak, mert jobb vagyok náluk, és szeretnék, ha tönkremennék."
Azt javaslom, hogy ne gondolkodj ilyeneken, inkább próbáld megismerni a többieket, és egy kicsit szerényebben és visszafogottabban fogalmazni, sok mindenre rájöhetsz. Valójában ez olyan, mint valamiféle cirkuláris reakció. Te mondasz valami "nagyot" a többiek beszólnak, mindezek után te megerősítve érzed azt, hogy mindenki utál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!