Most akkor jól fogok járni?
Bérkalkulátorokkal nekem nem 75 jött ki, de ezt inkább te tudod, hogy mennyit kapsz kézhez
ha a kormány netalán bevezetné, hogy adóköteles legyen a minimálbér, akkor hiába emelkedik a bruttó, így is kevesebbet fogsz kapni.
Azt javaslom, hogy próbálj meg valami piacképesebb szakmát tanulni, hogy ne minimálbérből és a szülőkből kelljen élni.
"A délutáni és éjszakai pótlékokkal mi a helyzet idén?"
tyű jót kérdezel, az az igazság, hogy erről nincs túl sok infó mostanában. alakítanak itt át mindent, azt sem lehet tudni, hogy most mi az ami megszűnik, mi az ami marad.
Csak az a baj,hogy addig is kell valamit csinálnom,így a nagyon kevésért is dolgoznom kell.Tudod,élethez kevés,éhenhalni sok.
3éve jöttem ki az iskola padból,2éve kezdtem el dolgozni.Bulizni ha 3szor voltam.Nem költöttem magamra ruha terén 30ezer ft-ot(ebben van munkaruha is),egy szórakoztató készüléket most vettem nemrégen 50ezer ft-ért,és ennyi.És mégsem haladok előre,pedig mint mondtam,a szülők támogatnak.
Most attól félek,hogy a tavalyi évi adójóváírásomat lenyúlja a kormány.Én kinézem belőlük.Mondván legyünk hazafiak mint a magánnyugdíjpénztárnál.És az megintcsak 145ezer ft.
Abban a szerencsés helyzetben vagyok,hogy sok a műszakom.
Egy héten megyek délutánban 20órát,éjszakában 16órát,ami azért jelentős összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!