Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mellyek azok a pontok a...

Mellyek azok a pontok a Jobbik gazdaságpolitikájában, amik nem lennének megvalósíthatóak?

Figyelt kérdés

Akik azt álolítja hogy a Jobbik gazdaságpolitikája megvalósíthatatlan, annak itt a lehetősége hogy bebizonyítsa az igazát!

Ezt annyiszor olvastam már ezen az oldalon, de soha nem hoztak fel tényeket akik állították.

Most itt az alkalom, vagy kénytelen leszek megrögzött hazudozó bértolnoknak nevezni őket.

Várom a jelentkezőket, bár tudom hogy egy sem lesz.

2012. jan. 3. 21:17
1 2 3 4
 21/36 dizus ***** válasza:
100%
Látod te magad írtad hogy feltettél egx kérdést amire nem nehéz válaszolni!Tényleg mehetsz lefeküdni mert Szabadosi tökéletesen leírta hogy egy gazdaságilag kivitelezhetetlen katyvasz,amit az agyatlan eldeformált hozzád hasonlók könnyen bevesznek,mert tök hülyék a gazdaságpolitikához!De persze nem akarom hogy megváltoztasd az ideológiádat,mert vonának is szüksége van szavazókra és ha a hülyék is elpártolnának tőle akkor lehet hogy csak az anyja szavazna rá!!!
2012. jan. 3. 22:01
 22/36 anonim ***** válasza:
83%

"Radikálisan felülvizsgáljuk az eddig folytatott államadósság-politikát, beleértve visszamenőleg a ’70-es évektől felvett

hitelek feltételeit is, a felelősök megnevezésével együtt. Ezzel együtt tárgyalásokat kezdeményezünk a törlesztés és visszafizetés

feltételeinek újbóli meghatározása céljából, a növekedést lehetővé tevő könnyítésekkel, beleértve az adósság egy

részének leírását is."

Kezdjük az elején:

Mi az, hogy "radikálisan" felülvizsgálják? Mindenről vannak papírok/szerződések, annál többet úgy sem tudnak ők megállapítani. De gondolom a "radikális" szó néhány bitnácinak nagyon jól hangzik.

Felelősök megnevezése? Mindenki tudja, hogy ki vette fel a hitelt, aki akkor élt. De ez szó, hogy "felelősök" jól hangzott, hát berakták.

Törlesztés visszafizetés feltételeinek újbóli meghatározása... A görögök nemrég megpróbálkoztak vele, de a bankok cserébe olyan megszorításokat helyeztek kilátásba, hogy inkább elálltak a dologtól. Nem véletlenül...

Ez csak egy bekezdés, mert az egész k*rva hosszú, tele klisékkel, hangzatos szavakkal, hülyeségekkel, ellentmondásokkal.

Például, 25. oldal:

"-Új vízközműtörvény megalkotásával és vízbiztonsági intézkedésekkel megvédjük vízkincsünket."

Tehát azt akarják, hogy a magyar víz biztonságban legyen. Ehhez képest a 74. oldalon:

Közel-Kelet politika

"-A térségben lévő vízhiány miatt több országnak importra van szüksége. A térségben ezért óriási lehetőséget jelent

számunkra a meglévő édesvízkészletünk."

Most így fejből ennyit tudtam, ha megint elolvasnám végig, többet és durvábbakat is tudnék írni, de f*szom fog 100 oldalt átnyálazni.

Bár már régóta tervezem, hogy írok róla egy összesítőt, de mindig csak halogatom. Ennek pont az az egyik oka, hogy amíg pl. az LMP gazdaságpolitikai programjában találok 10 hülyeséget, addig a Jobbikéban 10 normálisat.

2012. jan. 3. 22:19
 23/36 A kérdező kommentje:

""Szabadosi János válasza:

""Egy pontot kiemelnék: államadósság újratárgyalása.

Végre valaki.

""Nincs olyan hogy odamegyünk és azt mondjuk hogy: "márpedig mi nem fizetjük vissza a kölcsönt, mert nem mi vettük fel"

Pedig van.

Lásd Izland.

De a Jobbik soha nem mondott ilyet. "hogy nem fizetjük vissza" Ha olvastad a programot akkor ott az van leírva hogy újratárgyaljuk.

""Ezzel gyakorlatilag elismernénk az ország fizetőképtelenséget.

Nem barátom.

Pld

Ha átütemezést kérsz "az írek" akkor azt ismered el, hogy ha ez a tendencia folytatódik és nem változnak sem a külső sem a belső feltételei a gazdaságnak, akkor csőd lesz nagy valószínűséggel. Hogy nem akarsz adósság spirálba kerűlni.

Az az.

Egy jó növekedésösztönző tervvel és precíz ellenörzött megvalósítással, nagy eséyled van az átütemezésre.

Arról nem is beszélve hogy hasonló esetbe kerültek a görögök, és maga az Eu és az IMF felezte le az adósságukat,minden tárgyalás nélkül.

""A másik hogy senki nem venne állampapírt, a forint zuhanna, többé nem kapnánk kölcsönt senkitől,

Na szóval.

Van a jegybanki alapkamatnak egy szintje, amit ha elér, és kitermelhetetlennek vélik a befektetők, akkor aztán tényleg nem akarnak hitelezni. A mostani rosz jegybanki teljesítményről nem is beszélek, hiszen pontosan a piacok kedve szerint reagál, amit lehetne másként is, mert erre is van nemzetközi példa egy rakással.

""államcsőd lenne csak ettől az intézkedéstől és még a többi hülyeségről nem is beszéltünk.

A piacok, ha megneszelnék hogy egy növekedést megcélzó megállapodst sikerűlt kötnünk, még aktívabban vásárólnák a papírjainkat.

De beszéljünk csak másról is.

""Persze ez nagyon szépen hangzik annak aki nem ért hozzá, hogy simán megtagadjuk az államadósságot és akkor volt-nincs, de ez nem így megy...

Hát igen.

Nagyon szépen meglehet vezetni az embereket a baromságokkal, ha soha nem kell egy egy Jobbikossal beszélni róla, pld a médiákban.

De leírom mégegyszer.

Soha nem mondta a Jobbik hogy megtagadja a visszafizetést.

Ujratárgyaljuk, és ezt is a válság előtt. Ma a parlamenti felszólításokból tiszán idézhető, hogy az átütemezést javasolta a fidesznek mint tárgyalási alap.

2012. jan. 3. 22:22
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Tudtam hogy Izlanddal, Argentínával vagy más olyan országgal fogsz jönni, amelyik részben vagy egészében elengedték az államadósságát.

De ezek az országok elérték az államcsődöt, ergo ha Magyarország is államcsődbe kerül, akkor nekünk is el fogják engedni a hátralékot, de ezt nem kívánom egy magyarnak sem.

Számomra az újratárgyalás szó megegyezik a megtagadás vagy "nem fizetjük ki az egészet" jelentéssel, vagyis más értelmezést nem tudok mögé rakni.

Ha ilyen egyszerű lenne mint ahogy Vona mondja, akkor minden ország ezt csinálná...

Másik dolog hogy pénzügyminiszter jelöltjük egy csőkommunista ex-vezető (Nyikos), ami már aggodalomra ad okot a program hitelességével.

2012. jan. 3. 22:29
 25/36 anonim ***** válasza:
Beírtam egy választ, ráadásul példát is idéztem, de lepontoztak. Mi az jobbikosok, fáj az igazság? :D
2012. jan. 3. 22:39
 26/36 A kérdező kommentje:

""Radikálisan felülvizsgáljuk az eddig folytatott államadósság-politikát, beleértve visszamenőleg a ’70-es évektől felvett

hitelek feltételeit is, a felelősök megnevezésével együtt. Ezzel együtt tárgyalásokat kezdeményezünk a törlesztés és visszafizetés

feltételeinek újbóli meghatározása céljából, a növekedést lehetővé tevő könnyítésekkel, beleértve az adósság egy

részének leírását is."

(((Kezdjük az elején:

Mi az, hogy "radikálisan" felülvizsgálják? Mindenről vannak papírok/szerződések, annál többet úgy sem tudnak ők megállapítani. De gondolom a "radikális" szó néhány bitnácinak nagyon jól hangzik.

Ertelmezési hiba, barátom!!!!!

""""(((Radikálisan felülvizsgáljuk az eddig folytatott államadósság-politikát))"""

Nem az adósságot, hanem azt a politikát ami ide vezetett!

Kezded érteni?

Igen , radikálisan, nem szemethunyva egymás apró kis mutyiainak stb, hanem szakítva gyökeresen az eddigiekkel.

Ehez sem kell 160IQ.

""Felelősök megnevezése? Mindenki tudja, hogy ki vette fel a hitelt, aki akkor élt. De ez szó, hogy "felelősök" jól hangzott, hát berakták.

Ok, akkor mondj kérlek 2 nevet.

Persze hogy nem vagy ráképes.

De előbb utóbb mindennek ki kell derülni, mert azt már a józanabb magyar nem eszi hogy a 80milliárd adósságunkat és a közel 300milliárd elkótyavetyélt állami vagyont el hedonizálta a magyar nép. Hol van? Az embereknél nincs, a gazdaságba nincs, akkor hol van?

Mutasd meg és nincs szükség megvizsgálni.

(((Törlesztés visszafizetés feltételeinek újbóli meghatározása... A görögök nemrég megpróbálkoztak vele, de a bankok cserébe olyan megszorításokat helyeztek kilátásba, hogy inkább elálltak a dologtól. Nem véletlenül...

A fele államadósságukat elis engedték. "csak jelzem"

""Ez csak egy bekezdés, mert az egész k*rva hosszú, tele klisékkel, hangzatos szavakkal, hülyeségekkel, ellentmondásokkal.

Ok, de valahogy te sántítassz így hogy én is értelmeztem, vagy nem?

""Például, 25. oldal:

"-Új vízközműtörvény megalkotásával és vízbiztonsági intézkedésekkel megvédjük vízkincsünket."

Igen, nagyon helyes.

Ugyanis nem kellene a vízkészletünk feletti befolyást, a vízművekkel odaadni , privatizálni, mert akkor szomorú lenne a magyarok sorsa. Nem lenne jó, tudni hogy alattunk a hatalmas víz kincs, mi meg a világon a legdrágábban kapjuk mert rátette a kezét egy monopól multi.

Vagy te nem ezt érzed?

Tehát azt akarják, hogy a magyar víz biztonságban legyen. Ehhez képest a 74. oldalon:

Közel-Kelet politika

"-A térségben lévő vízhiány miatt több országnak importra van szüksége. A térségben ezért óriási lehetőséget jelent

számunkra a meglévő édesvízkészletünk."

Miér nem óriási a lehetőségönk, ha kihasználjuk amink van.

Eladhatjuk egy jó részét mint ásványvíz, "ne csak a mára, hanem 50évvel előre is gondolkodj"

De a zöldségtermelésben és amonokultűrákban is hatalmas haszna lehetne ha felélesztenénk a mezőgazdaságunkat, a Jobbik terveivel.

M""ost így fejből ennyit tudtam, ha megint elolvasnám végig, többet és durvábbakat is tudnék írni, de f*szom fog 100 oldalt átnyálazni.

Háttt, ez nagyon karcsúnak látszik barátom.

Jobb ha nézegetsz még egy kicsit.

""Bár már régóta tervezem, hogy írok róla egy összesítőt, de mindig csak halogatom. Ennek pont az az egyik oka, hogy amíg pl. az LMP gazdaságpolitikai programjában találok 10 hülyeséget, addig a Jobbikéban 10 normálisat.

Állok elébe, és engem szinte minden nap megtalálsz legalább 1-2 órára. De a privátot is használhatod, és elmagyarázok szívesen mindent.

2012. jan. 3. 22:40
 27/36 A kérdező kommentje:

""Szabadosi János válasza:

Figyelj János.

Nem akarok én semmivel sem menni, mert minek.

De ami tény az tény.

Izlandnak és a Görögöknek elengedték a nagyrészét, az írek meg most tárgyalnak az átütemezésről.

Semmi olyan nincs ezekben a dolgokban amit ne lehetne.

a hibát ott kelkeresni hogy a rendszerváltó politikusaink mind mind lefeküdtek a nagytőkének a rendszerváltáskor.

Különben nem tudtak volna soha hatalomtra kerűlni.

Na nekik nehéz egyezkedni, és ez ki is fog bukni nemsoká.

Nyikos?

A programhoz semmi köze, de mitől is komcsi?

Hogy párt tag volt? Akkoriban nem is kaphatott volna senki pozíciót ha nem az.

De nézz szembe a preferált pártoddal, és keress hasonlókat.

De érdekes hogy az LMP nek 95% ban hasonló a gazdasági felfogása, még sem nevezik lehetetlennek. Miért? Mert a média a nem támadta hátba soha.

2012. jan. 3. 22:48
 28/36 A kérdező kommentje:

"Beírtam egy választ, ráadásul példát is idéztem, de lepontoztak. Mi az jobbikosok, fáj az igazság? :D

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad.

# 25/27 ma 22:39 Privát üzenet Hasznos számodra ez a válasz?

Látod ezt a részt "Hasznos számodra ez a válasz?"

Nem pontoztalak, és nem is szoktam a saját kérdéseimben senkit, mert nem lenne etikus.

2012. jan. 3. 22:50
 29/36 dizus ***** válasza:
41%
Minden nap ráérsz 2órát netezni.Mint kérdező írsz itt oldalakat a saját kérdésedre.A begyakorolt jobbikos sablon baromságokat ismételgeted.Mindenáron teljesen más politikájú országban végbement történéseket akarsz Mo.-on véghezvinni.Most már ezek alapján rájöttem: te egy jobbikos országgyűlési képviselő vagy!Ugye?
2012. jan. 3. 22:50
 30/36 anonim ***** válasza:

"Nem az adósságot, hanem azt a politikát ami ide vezetett!"

Hol írtam én, hogy az adósságot?

"Ok, akkor mondj kérlek 2 nevet.

Persze hogy nem vagy ráképes. "

Faluvégi Lajos, Hetényi István

"A fele államadósságukat elis engedték. "csak jelzem" "

Igen, Németország közbenjárásával, úgy, hogy az EU milliárdokkal segítette, garanciákat vállalt. És még így is nyög a görög nép. Görögország stratégiailag fontosabb, mivel eurót használ. Ráadásul megértették, hogyha nem engedik el, akkor egyáltalán nem tudja visszafizetni. Jól írta az egyik válaszoló. Eddig minden újratárgyalást a csőd követett(vagy előzött meg)

Vajon nekünk is közbenjár majd Németország és Franciaország?

A víz-dolgot pedig azért írtam, mert teljes a képzavara a Jobbiknak. A vizet magyar vállalatoktól vesszük(miután a franciák elmentek), és mi isszuk meg. Ha a jövőben nagy kincs lesz a víz, akkor miért is adjuk oda az araboknak? A víz egy idő után "újratermelődik", de nem 2 pillanat alatt. Pont elég sokáig tart ahhoz, hogy hiány legyen belőle itt is.

Amúgy nem mondtam, hogy te pontoztál le, de valaki biztos.

2012. jan. 3. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!