Szerintetek ha a cigány és a zsidó kisebbség elmenne ebből az országból, akkor jobb lenne a helyzet?
# 19:
Hol írtam én, hogy meg van tiltva?
Bár igaz, meg lenne a magyar ember, öltöny nélkül is.
Nem mindenki földműves és állít tenyésztő, pl. az üzemi dolgozók is vannak - már ahol.
Az öltöny, meg alig, pár száz éves.
# 24:
Nem értem a gondolatmenetedet:
ha azt mondom, hogy nem tartozik a magyar viselethez, az miért lenne egyenlő azzal, hogy utálom is?
Had válaszoljak kérdéssel. Ha az a sok segély amit elisznak, eljátékgépeznek, valamint a közigazgatásban lévők korrupcióra elherdált összegeket nem osztanák ki a haveroknak, fajtársaknak akkor több maradna az országnak? Igen.
Szerinted normális dolog hogy az országban a 9millió magyar ember dolgozik adót fizet (tanul, nyugdíjas, stb.) és egy k*rva 4es metrot nem tudnak megépíteni ki tudja hanyadik éve? Hogy alig épül valami az is csak 4 évente a választásokra?
Hogy amíg a korrupt hadd ne ejtsem ki, kicsodák befészkelik magukat az összes befolyásos helyre ami az országot működteti a sajtótól az államigazgatásig mindenhova, tudatosan tönkretették a gazdaságot, az ipart, modern-kori rabszolgatartást hoznak létre sunyi módon, a hitelekkel. Amivel semmi baj nem lenne ha épülne az ország. A hitel az amiért nem dolgoztál még meg és ami biztosítja a növekedést. A kamat ami biztosítja a növekedést. Csakhogy nem te fogsz növekedni hanem akitől a hitelt felvetted!!!! Neki kell visszafizesd a plusz 20-30%-ot. De csak vegetál ez a fajta rendszer, és egyre kevéssé fenntartható módon. Az emberek a fővárosban is látványosan elszegényedtek, kukát turnak olyanok akik ezeddig nem tették. Igen, a söpredék alja nép nélkül sokkal jobb lenne az ország.
A félreértés elkerülése végett. Nem a zsidókról van szó! Hanem egyes zsidókról. A zsidó emberek döntő többsége tisztességes, mondjuk sajátos szokásokkal de ez már más kérdés. A cigányoknál meg fordítva. Kölök koruktól csak a sz*rt tanulják el otthonról, ha van egyáltalán kitől, alul iskolázott, szociálisan teljesen retardált, tán szellemileg is retardált egyetlen más népbe beilleszkedni nem tudó, nem akaró népség a cigány. Ezt nem csupán Európában, de mióta a tengerentúlra is eljutnak bizonyítják a világ minden pontján. A legalja szemét népség a véleményem szerint a cigány! Örülök neki, hogy Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához, így nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!