Most mi történt megint indulnak a tüntetések és a randalírozás?
"Voltál tüntetni, <covenant>?"
Igen, sokadmagammal ;)
covenant, te is az agyhalott ballib oldalon voltál,mi? HAHAHA
hol máshol?!
nem lesz itt randalírozás, mert mint Covenant is megmondta, ez nem egy fizetett focihuligán banda...
bár nem tartom kizártnak hogy egykét provokátor még a tömegben van, és próbálkoznak valamivel (hátsósorokból elhajított kő, hasonló..) reméljük hogy nem.
"covenant, te is az agyhalott ballib oldalon voltál,mi? HAHAHA "
Természetesen a tüntetők oldalán. Nem is a gyáva és primitív árpádsávosokén, akik többen még az arcukat sem merték felvállalni. Kevesen is voltak szerencsétlenek, mint macisajtban a brummogás :))
Lassan ébredezik az ország...
Agyhalott meg az, aki mondja ;)
Tegnap 21:22
"majd két hét alatt rendet raknak.."
Vigyázz miket mondasz! Engem tegnap ezért egy nagyeszű sündisznócska letuskózott, és demagógnak titulált,(teljesen a lelkembe gázolva..DD)hogy Pintér mester ezt NEM SZÓ SZERINT értette. Én meg azt nem értettem, hogy mit lehet ezen nem szó szerint érteni. Úgy látszik fel kell nőnöm az ilyenek, meg a dakota közmondások megértéséhez.De nem akarok felnőni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!