A jobb, ill. szélsőjobboldalnak ilyen alacsony a színvonala?
Akartam mondani hogy akkor te se általánosíts...
De amúgy a jelenség tényleg meg van hogy elég nagy hányaduk ilyen.. Persze találkoztam már olyannal is többel is, akikkel normálisan lehetett vitatkozni. De az a baj hogy ez az elenyésző hányad.
Mi nap kaptam egy levelet itt gyakorikérdéseken hogy takarodjak végre az országból, nem kér a nép a zsidókból és baloldaliakból....Sokaknak megmaradt a személyeskedés mikor kifogytak az érvekből, a névtelen lepontozás, meg a zsidóbérencezés.....
""Szabadosi János válasza:
első, cáfold meg bármelyik állítást magyarázattal.
Talán nektek kellene bizonyítani!
Soha nem annak kell akit megrágalmaznak az ártatlanságát bizonyítani, hanem aki vádol. "értelmi szv"
Amúgy az egész egy eltúlzott baromság, aminek a fele sem igaz.
Oké. most te vádoltál:
Amúgy az egész egy eltúlzott baromság, aminek a fele sem igaz.
Melyik fele nem igaz? (azt leszámítva amibe egyetértünk hogy ez azért általánosítás..)
A Seg.gfej Budaházy éppen Orbán f@szát szívja a mai tüntetéseken!
Hát ennyit a Jobbikról!
Tulajdonképen bármely állításodat alá tudnám támasztani baloldalra megfelelő dolgokkal.
Le is írom!
A bal ill. szélsőbaloldalnak miért ilyen alacsony a színvonala?
Normális dolog, hogy jól bejáratott hazugságokkal, féligazságokkal próbálják igazukat bizonyítani, de a mégse sikerül elkurjantanak valami olyasmit, hogy "a Fidesz különben is miért...". Szóterelés az megy.
Felzendül az internacionálé, kádár apánk emléke él a szívünkben, igaz, hogy sosem látott kilátástalanságba sodorta az országot, de a szegény embernek jó volt... ű
Aztán ha meghallják, hogy "médiatörvény" egyből kezdődik a szólásszabadságért folytatott harc... (Lást jól bejáratott hazugságok)
"Az egész jobboldal fölépítése demokráciaellenes, konzervatív, haladásra képtelen, és csak a dühös, tanulatlan emberek, és a gazdagok közül szerez magának szavazókat. Most komolyan ez lenne a színvonal?"
A hidegháborúban a nyugat gyakorlatilag kényszerítetten jobboldali volt, meg is látszik ki él jobban, ahol baloldali volt a politikai vagy ahol jobboldali...
Na ez a színvonal! Vedd észre a gerendát a szemedben!
Mielőtt elkezdődne a mocskolódás elmondom, hogy soha nem cigányoztam, nem zsidóztam, ha kellett még baloldalit és védtem, ha úgy éreztem annak van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!