Játékra melyik laptop márka a jobb? Esetleg tudtok ajánlani nem túl drágát? Max 120e-ig kéne. Crysis 2 jó lenne ha vinné medium grafikán vagy ha nincs más akkor persze jó az alacsony is.
Figyelt kérdés
Válaszaitokat előre is köszönöm.2011. júl. 19. 14:02
1/8 anonim válasza:
A laptopok nem játékra valók.
Főleg nem a 120ezres laptopok.
2/8 anonim válasza:
120000 Ft-ból olyan asztali gépet hozol ki, amin szinte minden elfutna normális grafikán. Minek neked laptop? Az tényleg nem játékra van kitalálva.
3/8 anonim válasza:
120e azért kevés.Én régebben 200k-ért vettem laptopot(de tényleg elég régen)és mediumon viszi...
Szóval rá kéne szánnod egy 140-150K-t
4/8 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm a válaszokta:) hát mert laptopot lehet vinni a suliba is könnyebben hordozható is.:)
A kérdésen kívűl:
A Dell az jó laptop márka?
2011. júl. 19. 14:32
6/8 A kérdező kommentje:
Tudsz ajánlani Dell-en belül egy jó laptopot? max 130-140e köörül.
Internetezésre, filmnézésre, néha pedig egy kis játékra.Játék alatt a Cod4-et értem.:)
2011. júl. 19. 14:40
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. júl. 20. 06:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!