Most tulajdonképpen jó vagy rossz úton jár a mi kis szeretett hazánk?
Figyelt kérdés
Én már annyira nem tudom eldönteni, hogy nem igaz! Ha az volt a cél, hogy megkavarják az emberek eszét, hát nálam bejött :/2012. jan. 1. 22:19
11/13 anonim válasza:
Valami mással is példálózhatnál már mint az egy kulcsos adó. Ha valaki keres 100 ezret, az adózik 16 ezret. Ha valaki egymilliót keres, az 160 ezret, és így tovább. Akkor ki fizet be több adót? Azzal meg ne gyere, hogy aki egymilliót keres annak több is marad. Valószínűleg a munka jellegében is van némi különbség, csak sokan azt gondolják hogy az utcaseprőnek ugyanannyi jár mint egy vezetőnek, egyetemi tanárnak, felsőfokú végzettséggel dolgozónak. Az egy kulcs a munkahelyteremtést is szolgálná, mondjuk ezt még nem igazán használták fel a vállalkozók, de ez is be fog majd érni. Az örök elégedetlenkedők pedig munka helyett vonuljanak az utcára, tüntessenek rongyos 13 millió forint miatt amit az új alkotmány elfogadása végett költenek el, vagy kapcsoltassák le a parlament világítását. Valószínűleg ezzel helyreáll majd Magyarország gazdasága. Nevetséges. Te pedig látom, soha nem fogod azt megérteni hogy több mint 20 éve vagyok jómódú ember, nem az egy kulcs óta. Hiába, egy ország fejlődését minden esetben a nehéz felfogású emberek gátolják.
12/13 anonim válasza:
Apám egyetemi tanár az ELTE-n, és a fizetése bruttó 200 ezer, szóval képzelem, hogy egy utcaseprő mennyit kereshet... Szar ez az ország az eddigi összes vezetéssel együtt 1944-től a mai napig.
13/13 anonim válasza:
Sógornőm szintén egyetemen tanít, immunológus, nettó 800 ezret keres, szóval nem értem.....................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!