Ki a legszimpatikusabb politikus szerintetek?
Több embert hajszolt öngyilkosságba?
Számszerint az a több az 1. És nehogy már valaki öngyilkossága miatt ő legyen a hibás.. ÖN gyilkosság.. saját kezüleg vetett véget életének.. Ha most anyámat kirúgnák munkahelyéről, és emiatt öngyilkos lenne, akkor az állam lenne érte a hibás? Nehogy már...
A Wallis ügy meg amúgyse ilyen egyszerű mint ahogy felfested hogy Bajnai pénzhajhász volt és csődbe vitte.
Bajnai nem vezette a Hajdú Bét Rt.-t sose.. Csak a Wallist, ami többségi tulajdonosa volt a Hajdú Bét-nek..
Több ízben pert is nyert ebben a témában Bajnai , a Magyar Nemzet ellen is, és a HírTv.hu ellen is....
bumbi02:
Szerintem a válaszod nem hasznos.
ma 19:03
Igen mert ebben az országban minden épeszű ember zagyva gyula.... Igaz?
A második 19:03-nak írom (és az első 19:03 vagyok):
Milyen jogon Zagyva Gyuláz-ol le olyasvalakit, akit nem ismersz. ezzel magadat jellemzed, és igen, most rendesen megsértettél. Jobbikos vagyok, de nem szeretem Zagyva György Gyulát. De arra mérget vehetsz, hogy téged sem. Nem is ismersz, miért szólsz le általánosságban engem is?! Lépj ki, és menj aludni! :D
A végén lévő komolytalanságtól eltérve teljesen komolyan gondoltam az elejét...
Novák és Vona nem rossz, de néha túlzásokba esik beszéd terén.
Volner és Gaudi nekem szimpatikus.
Vona Gábor
Most olvasom a könyvét. Nagyon tetszik, mindenkinek érdemes elolvasnia; azoknak is, akik nem szeretik különösebben a politikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!