Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A vezetői magyar politikusok...

A vezetői magyar politikusok gyermekei melyik iskolába járnak középiskolába?

Figyelt kérdés
Pl Orbán Viktor öt gyereke együtt jár iskolába mindenféle városi-falusi gyerekekkel, vagy van direkt magániskola az ilyen felső vezetők gyerekeinek?
2011. dec. 30. 21:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
20%
Minek járnának iskolába? Nem értem a kérdést...
2011. dec. 30. 21:23
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
Mi, hogy városi-falusi gyerekekkel? Hogy őket is terrorizálják a segíllyesek? Na ne röhögtess...
2011. dec. 30. 21:32
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy sok vezető gyereke magántanuló, de sokakat a legelitebb suliba nyomják be 8persze a papa jóvoltából).
2011. dec. 30. 21:48
 4/17 A kérdező kommentje:

Gondolom valahova csak járniuk kell..nem hinném, hogy a felcsúti iskolába vannak beíratva.

De azért azt nem hiszem el, hogy az összes politikusnak a gyereke az amerikai, német vagy francia anyanyelvű 2-3milliós tandíjú iskolába jár... azt nem közölné le az újság?! Erről nincs szó, pedig azért szerintem az is fontos, hogy az ország irányítói milyen közegben neveltetik fel a gyerekeiket.

2011. dec. 30. 22:11
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát biztos hogy a felsőbb réteg nem az általuk elkúrt oktatási közegben akarja neveltetni a gyerekeit!
2011. dec. 30. 22:12
 6/17 anonim ***** válasza:
a lauderba
2011. dec. 31. 00:25
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem Budán vmi eldugottmagán elitiskolába, ahol havonta 100 ezreket fizetnek vagy milliókat a mi adónkból.
2011. dec. 31. 00:37
 8/17 escrogar ***** válasza:
Teljesen átlagos iskolákba járnak. Nem kell ennek nagy feneket keríteni.
2011. dec. 31. 00:48
 9/17 anonim ***** válasza:

Valószínű mindegyikük magántanuló.És azért jó tanulók a gazdagok gyerekei (itt nem csak a politikus csemetékre gondolok) mert a szüleiknek van pénzük kifizetni a legjobb magántanárokat akik beléjük verik a tudást.

De az is lehet hogy ezek a gyerekek magániskolába járnak ahol nem feltűnőek mivel a többi gyerek is hasonlóan gazdag.De gondolj bele mi lenne ha egy híres vagy hírhedt ,gazdag ember gyereke állami iskolába járna.A többi gyerek terrorizálná , piszkálná ,nem hagyná békén mert gazdag.

2011. dec. 31. 00:57
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem magántanulók, hanem valami puccos magániskolába járnak.
2011. dec. 31. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!