Ki a legszimpatikusabb politikus szerintetek?
Sok barom öngyűlölő!
Bokros Bajnai, Neoliberális baromok, trógerek, idióták, lefizetett bűnözők sőt gyilkos Bajnai!
Szép kis repertoár!
Vona Gábor...Szinte az egyetlen (a legismertebbek közül) politikus, aki ki meri mondani amit gondol, és nem fél beismerni a hibáit. Többször elismerte, hogy igen, Ő tévedett, és nem tagadta. Szerintem ilyen vezető kell Magyarországnak, de ez csak az én véleményem.
van még egy-két szimpatikus "kishal" a Fideszben, de őket senki sem ismeri, név szerint én sem, csak néha látom egy-egy helyen őket, és tetszik amit mondanak. De a "nagyhalak" közül Vona a legszimpatikusabb.
"ui: érdekes mód akik Novákot írtak, vagy Morvait azokat jobban pontozzák.. valamelyik névtelen jobboldalink megint aktív..:)"
Értsd az eszükhöz. Zagyva Gyuláktól ne várj többet :)
Vonáék ugyanolyanok mint többiek, kicsivel se őszintébbek.. Persze azért becsülendő ha valaki nagy nyilvánosság előtt ki tudja mondani: Tévedtem (ezt már a Fidesz is megtehetné..?)
De ennek ellenére, hogy míg a Jobbik parlamenten kívüli párt volt, folyton demonstrált, meg tüntetett, most meg mikor minden józan ember látja hogy ez autokrácia, mikor az emberektől ellop az állam megtakarításokat, mikor az Alkotmánybíróságot "megölik" ilyenkor ott benn ül a meleg Parlamentben, és semmi reakció... Azt hittem hogy csak 3-4 év alatt simulnak bele a Parlamentbe, aztán úgy néz ki elég volt ehhez 1 év is nekik...
""<covenant> válasza
Nem is írtam senkit szímpatikusnak.
De azoknak a lelkivilágának és ostobaságának jó tükröt tart a vélekedés akik a Vallis os Bajnait szímpatikusnak találja. Nem tűnt fel hogy több embert hajszolt az öngyilkosságba, pusztán haszonszerzésért?
És mit csinálna?
Mindent elfogadna amit elérakna az IMF, még ha azzal kivégzi a társadalmat akkor is?
Nem pedzed hogymi a lényeg a szakértőkbe, akiknek nincs politikai súlya, csak háttere meg nyugati kapcsolatai?
Bajnai a libás?
Csak mert törölték ezt a válaszom, leírtam még egyszer.
Sőt, leírom még többször is, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!