Szerintetek, hogy kellene átalakítani a magyar közlekedési rendszert?
Figyelt kérdés
Átalakítás alatt azt értem, hogy versenyképes legyen - vagy legalább beérje azt a "kategóriát" - az osztrákkal, némettel, stb... Közlekedési rendszeren pedig nem csak a BKV és a MÁV-ot értem, hanem az autópályáktól kezdve mindent, ami ezzel kapcsolatos. Kultúrált válaszokat kérnék, előre is kösz. Ja és bármilyen elvetemült ötletet szívesen végigolvasok.2012. jan. 1. 15:28
11/13 anonim válasza:
tegnap 17:13 válaszolót sajnos lepontoztátok, pedig valahol neki is igaza van. A Máv Cargo (most már: Trakció) volt az egyetlen tényleg nyereséges vállalat. Én egyet értek a többi privatizációjával, de jelenleg elég sok baj származik abból, hogy eladták.
Ezt pedig egy ottani dolgozótól tudom, hogy akárhányszor a Trakció vonatot előre kell engedni, azt előre is engedik. Egy személy vonat késhet 10-20 percet is, de a Trakciónak mindenképp pontosnak kell lenni. Hogy egy csomó fizető ember késik mondjuk 20 percet, azt le se szarják, de az áru ne késsen. Ilyen a mai magyar vasúti mentalitás.
12/13 A kérdező kommentje:
Hiába írjátok itt a MávCargót, mi értelme lett volna ha egybe marad? Nem kellett volna privatizálni, de szerintem a különszedés jó ötlet volt. Vagy ha egybemaradt volna, akkor annak a nyereségét állandóan a Máv töketlenkedéseire fordíthatták volna. A máv szervezése és a koncepciója alapvetően szar.
2012. jan. 2. 17:12
13/13 anonim válasza:
Én a Startot is privatizálnám, mint ahogy írtam, a jelenlegi felépítésben szar, hogy eladták a Cargót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!