2012. Mit hoz ez az év Magyarország számára szerintetek?
Éhséglázadás? Recesszió? Én nem ezt vettem észre. Az ember nem tudja rendesen elvégezni a dolgát a városban (itt Kecskeméten), mert dugig van tömve autókkal, amikben legtöbbször 1 ember ül. Karácsony előtti hetekben nem lehetett parkolót találni az Auchan-nál, és az áruház is tömve volt, főleg az elektronika részleg. Úgy látszik mégsem drága a 400 Ft-os benzin? Éhen akar dögleni, de a kosár mindig teli van és ott fityeg egy 40 colos TV is? Jah és a nyomorban azért a 700 Ft-os cigarettára mindig futja. Lehet köpködni, de nekem ugyanúgy szar, mint mindenkinek, csak nem nyávogok mindenért. Globális jelenségről van szó, mindenhol üt a sz@r (nálunk ezt még a FIDESZ megfűszerezi pár ordenárésággal).
Jó tudom, hogy "de a németek 800 milliót keresnek naponta" de ne a nyugattal hasonlítsuk össze magunkat. Nézzük meg az ukránokat vagy a bulgárokat, románokat.
Jövőre ugyanúgy mindenki dolgozik, csinálja a dolgait majd valószínűleg visszasírjuk 2011-et, meg az emeszpét, "me' az jobb vót", meg a cocializmust.
Styloo
Styloo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!