Mire jók a politikusok?
Úgy értem azért keserítik meg más emberek életét hogy az övék jobb legyen! Sose gondolnak a rendesen dolgozó munkás emberekre és ha így folytatjuk Európa ránk fog támadni!
Ha még valaki így látja szívesen beszélgetnék vele!
Hogy mire lennének jók azt tudom elmondani.
Elvileg képviselik azt a réteget akik rá szavaztak, elvileg olyan törvényeket szavaz vagy nem szavaz meg amiben a választói érdekeltek. Elvileg más nem is lehetne!
De!
*Itt egy réteg lobbitevékenységeiért elárulják a saját szavazóikat,
*polgármesterek ülnek ezekben a székekben amit megtiltanék (lásd ha én pesti vagyok mit érdekel engem Győr állapota), *a törvénykezés a ciklus első 3 évében arról szól, hogy hogyan baccunk ki az utánunk jövőkkel mert akkor nekünk nagyon jó lesz
* miután ez megvolt hivatkozzunk a múltra és a rendszerváltás hibáira, no meg a komcsikra
valami ilyesmi..
A politikusok megoldják azokat a rendkívül súlyos problémákAT, amelyek nélkülük nem alakulnának ki.
Egyébként az életünket valójában a gazdasági érdek irányítja, csak az embereknek szükségük van arra a látszatra, hogy ők uralják az életüket. Ennek a látszatnak eszköze a politikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!