Tarlós Istvánnak valójában mi kifogása van a budapesti melegolimpia ellen?
Az odáig rendben van, hogy valaki ellenzi a homoszexualitást. De ezt a rendezvényt már számos európai országban gond nélkül megrendezték, nem értem, miért kell nekünk ebben is elszakadni az Európai Unió többi tagállamától és inkább a balkáni mentalitásnak teret adni. Mellesleg a rendezvény kb. 2 milliárd Ft bevételt jelentene az országnak.
20:04!
Milyen bűnözési létformákról beszélsz? Amúgy a felvonulást én is ellenzem, bár az is felvet néhány kérdést, hogy más nagyobb kultúrával rendelkező országokban miért zajlik gond nélkül, továbbá az utóbbi két év felvonulásán nem nagyon lehetett látni jóerkölcsbe ütközően öltözött és viselkedő felvonulókat.
Ez a rendezvény azonban nem az utcán zajlana, nem járna útlezárásokkal stb. Nem értem, ezzel kit zavarnának a résztvevők.
Nekem semmi bajom a melegekkel. De nem értem, hogy miért kell ezzel külön dicsekedni. Volt pl. egy meleg kollégám, nagyon kedves volt, mindenki szerette. Soha nem említette fel, hogy férfival él együtt, én igazából nem is tudtam, csak később mondták nekem.
De ha nap mint nap az orrom alá dörgölte volna, hát az elég visszataszító lett volna, én sem emlegetem a nemi életemet mindenkinek.
Én egyáltalán nem vagyok se homofób, és tolerálom a másságot de!
Mi a f@sznak melegolimpia? Ettől a melegek társadalmi integrációja magasabb fokú lesz és kevesebben élnek majd előítéletekkel velük szemben? Nem! Még azok is kööcsögözni meg buuzizni fognak , akik előtte nem tették. Ráadásul itt van a jobbik, aki azonnal megpróbálna politikai tőkét kovácsolni ebből a rendezvényből, megint libsizne zsidózna és nyomná az összeesküvés elméleteit a húúgyagyú szavazóinak, és megint zavargások lennének mint a melegfelvonuláson. Akkor meg mi a sz@rnak. A másik fele a dolognak meg az, hogy úgy tesznek a melegek, mintha egyébként nem kvalifikálhatnák magukat a rendes olimpián. Hogy akarják, hogy úgy kezeljék őket mint bárki mást, hogyha rájuk más szabályok vonatkoznak más olimpiájuk van és rohangálhatnak félmeztelenül a belvárosban? Mi értelme van ennek? Ez egy kbaszott agyrém komolyan mondom. Baaszki akkor legyen meleg május elseje meg meleghúsvét. Ha nem a másságtól lenne hangos minden, meg a toleranciáról, akkor az emberek sokkal toleránsabbak lennének, és sokkal inkább elfogadnák a melegeket....
Nem értem, miért törölték a hozzászólásomat, pedig tényleg semmi rossz nem is volt benne. Tudnék itt sokkal rosszabbakat mutatni, amik érdekes módon moderátori ellenőrzés után is fennmaradtak.
Csak annyit írtam, hogy ők részt tudnak venni a rendes olimpián, mert senki nem nézi, kikhez vonzódnak, de pl. a paralimpián résztvevők már nem, mert fizikailag képtelenek rá. Az ő esetükben érthető, de a melegek esetében tökre hülyeség. És provokáció.
A meleg sportolóknak miért nem jó a hagyományos Olimpia? Minek reklámozzák a másságukat??? Nem hogy hallgatnának róla, még ki is hangsúlyozzák, és sírnak-rínak, ha lecsapják őket!
Megérdemlik! Minek csinálják maguknak a bajt?!
A homoszexualitás nem normális. Ha az volna, vagy csak férfiak, vagy csak nők lennének világon.
Utolsó: Igazad van, ráadásul ellehetetlenítik azoknak a melegeknek a dolgát, akik tényleg beilleszkednének a társadalomba. De így sosem fognak tudni rendesen beilleszkedni, mert mindig felfújt lufit fog csinálni a többség a másságukból, mert a médiából meg mindenhonnan azt tanulják, hogy ezzel kell foglalkozni. Pedig lehet, neki is jobb lenne, ha egyszer tisztázná a dolgot, és utána békén hagynák vele.
Aki meg magát mutogatja, az exhibicionistának szokás nevezni, és ez a kifejezés is mutatja, hogy igenis meg lehet őket különböztetni (értsd: különbséget tenni) a többi melegtől. Sőt, exhibicionisták a heterók között is akadnak szép számmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!