Tarlós Istvánnak valójában mi kifogása van a budapesti melegolimpia ellen?
Az odáig rendben van, hogy valaki ellenzi a homoszexualitást. De ezt a rendezvényt már számos európai országban gond nélkül megrendezték, nem értem, miért kell nekünk ebben is elszakadni az Európai Unió többi tagállamától és inkább a balkáni mentalitásnak teret adni. Mellesleg a rendezvény kb. 2 milliárd Ft bevételt jelentene az országnak.
mert a magyarok többsége egyáltalán nem toleráns a melegekkel szemben.
ezt a melegeknek is tolerálniuk kéne nem? :)
amúgy nem értem, hogy mire jók ezek a rendezvények és azt sem, hogy miért hiszed, hogy most ez a legnagyobb problémája Tarlósnak...
nem vagyok homofób, de az ilyen rendezvények inkább ártanak, mint használnak a melegek megítélésének, ezt be kéne végre látni.
Nálunk egyszerűen nem működik az, ami az ún. EU mentalitás. Más a habitus. ez van.
Miért kell elfogadni abnormális, sérült és ráadásul magamutogató emberek felvonulását? Pont ne mi magyarok legyünk már ebben is talpnyalók. Ne mi legyünk már akik a Európa minden baromságát leutánozzuk. Ne legyünk már a bu@ik országa. Elég az,hogy angol, holland stb... túristáknak álcázott alkoholisták végig okádják egész Budapestet!
A fizetésekben miért nem utánozzuk a Európát??
Provokáció, nem elég már nekik az évi egy közszeméremsértés és devianciareklámozás. Hol az annyit emlegetett libsi tolerancia a többségi társadalommal szemben? Miért mindig csak a deviánsok, bűnözők, kisebbségek joga számít? A bu.zideviánsok ezt akarják meghonosítani idehaza is:
Nos, ez nem felvonulás, hanem sportesemény.
A felvonulásokról nekem is az a véleményem, hogy provokáció és magamutogatás. Akkor én meg menjek végig az utcán transzparensekkel, hogy heteroszexuális vagyok?
A sportról meg annyit, hogy bárki lehet olimpiai aranyérmes, és senki sem kérdezi a nemi hovatartozását. Nem értem, miért kell ezt külön így megrendezni.
Spec. ez a leszakadás egyáltalán nem zavar.
Egyáltalán mi a bajuk a ßuziknak?
Az, hogy befogadják őket, vagy az, hogy nem?
Mert ha az, hogy nem, akkor minek provokálják az embereket értelmetlen felvonulásokkal, miért rendeztetnek maguknak külön olimpiát, stb.
A 2 milliárd meg lópikula egy ország költségvetése szempontjából.
"ja meg két milliárd bevétel? És mennyibe kerülnek megvédeni őket, meg utána helyrehozni, amit az ellenzők romboltak a környéken?"
Akkor ennyi erővel focimeccsek se legyenek, mert a futballhuligánokkal szembeni rendőri biztosításnak és helyreállításnak hatalmas költségei vannak. Ja, és itt sem a résztvevők rombolnának, hanem az alacsony intelligencaszintű söpredék ellentüntetők.
""Akkor ennyi erővel focimeccsek se legyenek, mert a futballhuligánokkal szembeni rendőri biztosításnak és helyreállításnak hatalmas költségei vannak. Ja, és itt sem a résztvevők rombolnának, hanem az alacsony intelligencaszintű söpredék ellentüntetők.
Haaa haa, a magasabb inteligenciájúak meg keresztet nyomkodnak magukba, és bibliát töcskölnek nagy átéléssel vonaglanak, úgy lihegve hogy a 8 hengeres dizel hangját túlharsogják a platóról!
Ebbe ne menjünk bele haver. "vagy kisasszony"
Nincsennek alapjában üldözve, és szépen élhetik az életüket ha nem akarnak kitűnni a devienciával.
De tényleg, lassan már annak lesz kellemetlen aki nem homár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!