Az MSZP féle bagázs nem érzi magát teljesen hiteltelennek?
Mennek a különböző tüntetésekre meg ide-oda, hogy ők a demokrácia bajnokai meg hogy a kordonokat le kell dönteni meg dumálnak az emberi jogokról meg a jogállamról...
Nem tudom ezeknek nincsenek tanácsadóik vagy valami önismeret nem szorult beléjük, hogy ezzel néhány nyugdíjast meg panelprolit meg lehet győzni de a lakosság túlnyomó többségében ez ellenérzést vált ki?
Hogy mer Gyurcsány vagy Lendvai arról dumálni, hogy a kordonokat le kell dönteni? Lendvai ma tudott beszélni MTVA biztonsági őreivel, 5 éve Révész Máriuszt félholtra verték mert tárgyalni próbált velük. Amikor a jobbikosok ülősztrájkot rendeztek bevitték a brigádot a Gyorskocsiba Gyurcsány miért érdemelne mást?
Szerintem egy olyan politikai párt és annak "töredékei" (DK) amelynek a kormányzása alatt a rendőrök szándékosan emberek szemére célozva ártatlan emberek szemét lőtték ki, és azzal szórakoztak, hogy minél több ember hüvelykujját kitörjék, az a párt ne dumáljon a demokráciáról meg a jogokról...
sajnos nem érzi magát annak
pedig akkor járnánk a legjobban, ha eltűnnének végre és új pártok indulhatnának tiszta lappal.
Napi fidesz propangát elhitt ember buta kérdése, noproblem, megszoktuk.
A válasz : NEM. Mily meglepő
szerintem nem gy.f. vagy l.i. lőtte-törte ki szemét,ujját...
hanem egy olyan rendőr , aki kimerült volt és nem állt szembe még tüntetőkkel ill. a bal középpel...
de, ha érdekel ismét lesz még ilyen békés tüntetés.. utána majd megdumáljuk ezeket a békés aktivistákat...
az is módfelett érdekelne, hogy a fidesz miért ott tartotta a tüntetését
egyébként érdekelne, hogy voltál- e kisdobos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!