Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem csinál senki semmit?

Miért nem csinál senki semmit?

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezni mindenkitől, aki elégedetlen a kormánnyal és a politikai helyzettel Mo.-n, hogy miért van az, hogy mindenki ül a babérjain de semmi nem történik??? BÁRKIT megkérdezünk a mai politikáról, 100%, hogy panaszkodni fog. Rengetegfajta adó van, amikkel lenyúlják az emberek pénzét, lenyúlják a nyugdíjasok pénzét, vissza akarják vezetni a katonaságot, a FIDESZ tesz arról is, hogy ne lehessen leváltani és kényére-kedvére formálja az ország Alkotmányát. Mindenki panaszkodik, mindenkinek halálosan elege van, hogy az összes szomszédos ország leelőz minket mindenben, hogy negatív rekordokat döntögetünk, hogy milyen nevetségesen magasak az adók, és milyen nevetségesen alacsony a minimálbér. A metro újság és ez az oldal is tele van olyan emberek leveleivel, akik diplomásak, de munkanélküliek, akiket igazságtalanul építettek le, az értelmiségiek jórésze állást sem talál, sokan meg éhbérért nyomorognak. A cigányok meg közben szaporodnk, bűnöznek, védik őket a törvények.

Ha ekkora elégedetlen embertömeg van az országban, akkor miért nem történik semmi? A demokrácia elvileg arról szól, hogy a hatalom a NÉP kezében van, nem egy kormány kezében. Miért csak sír mindenki, miért nem áll ki a közel 10.000.000 emberből egy, aki rendbe szedi az országot??? Rengeteg szakértő, tehetséges ember van ebben az országban, miért nem áll ki egy, aki példát tudna mutatni és akit támogatni lehetne? Miért nem csinál senki semmit?

2011. dec. 28. 18:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Miért hiszed azt, hogy azért, mert te nem csinálsz semmit, senki más nem csinál?

Szinte hetente vannak kisebb-nagyobb tüntetések. Amikor engem érintő intézkedéseket hoztak, én is kimentem az utcára. Ez konkrétan a felsőoktatás volt. Szomorú volt látni, hogy nem egész tízezren voltunk kinn, holott százezrek tanulnak ma a felsőoktatásban. Hol voltak a többiek, nem tudom.

Emellett követem az eseményeket, és igyekszem a környezetemmel konstruktív vitákat folytatni, illetve meggyőzni őket, hogy ha legközelebb választások lesznek, gondolkozzanak, mielőtt voksolnak. És tájékozódjanak. Elképesztő, hogy senkivel nem találkoztam, aki legalább arra vette volna legutóbb a fáradságot, hogy az esélyesek programját elolvasta volna...

2011. dec. 28. 23:32
 12/12 19gal_balazs97 ***** válasza:
Nincs pénze az embereknek AK-47-re meg gránátra.
2013. márc. 30. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!